Tel. 0800 - 936 746 5

Erkend Schadeherstel

Schade komt voor in een grote variëteit aan soorten en maten. Wij hebben de beschikking tot onze eigen werkplaatsen met de nieuwste apparatuur. Daarna zijn onze monteurs gedreven en goed opgeleid. Zij kennen uw Mercedes beter dan hun eigen naam. Hierdoor kunnen wij elke soort schade repareren. Voor uw gemak zetten we hieronder graag een lijstje van verschillende soorten schade en hoe wij dit voor u afhandelen.


Grote plaatwerkschade
Het herstellen van grote plaatwerkschade is een vak apart. Hiervoor heeft men specialistische kennis en apparatuur nodig. Wij beschikken al jaren over deze kennis en ervaring, waardoor wij vol vertrouwen met uw Mercedes-Benz wagen aan de slag durven gaan. Wij repareren uw wagen enkel met originele onderdelen en onder de strenge fabrieksvoorschriften die Mercedes-Benz ons stelt. Daarom kunnen wij vol vertrouwen zeggen dat uw Mercedes-Benz straks ruimschoots aan de alle veiligheidsvoorschriften voldoet wanneer hij onze werkplaats verlaat.


Kleine plaatwerkschade

Met kleine plaatwerkschade bedoelen we kleine krassen en deuken. Bij deuken waarvan de lak nog intact is, kunnen wij uitdeuken zonder te spuiten. Dit scheelt u al snel 50% tot 70% in kosten wanneer u het vergelijkt met uitdeuken via de normale weg. Ook kleine krassen kunnen wij zeer voordelig wegwerken. In tegenstelling tot vroeger hoeven we namelijk niet meer de hele auto over te spuiten. Nog een voordeel van onze werkwijze met kleine plaatwerkschade: we kunnen deze schade bijna altijd ter plekke en terwijl u wacht uitvoeren.


Ruitschade
Een ster in uw voorruit kan zich ontwikkelen tot een scheur. In principe hoeft dit geen directe nadelen met zich mee te brengen, maar vroeg of laat zal elke scheur moeten worden verholpen. Om een scheur te repareren moet de complete ruit vervangen worden. Een sterretje kunnen wij echter - vaak zelfs gratis - snel en gemakkelijk wegwerken. 


U doet er dus goed aan om onnodige kosten vooruit te blijven en gratis het sterretje in uw autoruit te laten repareren. Het repareren van een sterretje kan kosteloos als u verzekerd bent vanaf een WA-beperkt-cascoverzekering. Voor volledige vervanging van de voorruit hanteren enkele verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. In dat geval neemt Mercedes-Benz veelal een deel van het eigen risico voor zijn rekening. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Het verwisselen van een ruit of repareren van een sterretje kunnen wij ter plekke en snel voor u doen. Daarnaast gebruiken wij altijd originele onderdelen. Uw auto behoudt dus zijn originaliteit en waarde.


SmallRepair
Wanneer u met uw auto deelneemt in het verkeer, zal uw auto kleine, onvermijdelijke beschadigingen oplopen. Dit gebeurd bijvoorbeeld door steenslag. Dit soort beschadigingen is nadelig voor de uitstraling van uw auto en maakt de auto daarnaast gevoeliger voor roestvorming. Gelukkig kunnen wij ook deze schade relatief eenvoudig voor u wegwerken, zonder hele onderdelen te hoeven vervangen. Daarnaast is deze vorm van reparatie erg voordelig. 


Heeft u vragen over onze verschillende reparatietechnieken? Neem dan contact met ons op, of kom langs in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag. U kunt natuurlijk ook direct een werkplaatsafspraak met ons inplannen. Aangenaam!