Tel. 0800 - 936 746 5

Schade met uw Mercedes-Benz?

Het overkomt zelfs de besten onder ons: schade rijden. Natuurlijk hopen wij dat u zo min mogelijk te maken heeft met dit onderdeel van uw rijervaring, maar graag laten we u weten dat wij een uitstekende schadeherstelservice aanbieden.


Schade bestaat in veel verschillende varianten en groottes. Kleine schade, zoals steenslag en kleine krasjes en deukjes kunnen wij vaak ter plekke en terwijl u wacht repareren. Voor echt grote schades brengen wij uw auto naar één van onze specialistische schadeherstelvestigingen in Groningen of Apeldoorn.

Wij repareren alle schade met originele onderdelen, de nieuwste technieken en de beste gereedschappen. Daarnaast werken we volgens de strenge fabrieksvoorschriften van Mercedes-Benz. Hierdoor behoudt uw auto zijn waarde.


Bijna al onze vestigingen beschikken over een eigen werkplaats. Daarnaast hebben wij twee grote schadeherstelwerkplaatsen in Groningen en Apeldoorn. U kunt er dus zeker van zijn dat wij minstens even goed uitgerust zijn als een specialistisch schadeherstelbedrijf. Daarnaast kennen wij uw auto beter, omdat wij al sinds 1986 intensief met echte Mercedes-Benz wagens werken. Wanneer uw auto onze werkplaats uitrolt, is hij weer als nieuw. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Aangenaam!

Maak nu een werkplaatsafspraak 

 Voor meer informatie over onze twee grote schadeherstelwerkplaatsen:

 
Henk van Schaijk

Schademanager Apeldoorn
T: 055-538 93 40
E: Henk.van.Schaijk@wensink.nl

Henk-Jan Stinissen

Schademanager Groningen
T: 050-547 21 91
E: Henkjan.Stinisen@wensink.nl