Onderhoudsabonnementen

Gemak en zekerheid binnen handbereik.


Goed onderhoud is van groot belang voor iedere auto. Een goed onderhouden auto heeft namelijk een langer en gezonder leven. Het plannen van onderhoud is echter een klus die u liever uitstelt. U heeft namelijk leukere en belangrijkere dingen te doen. Wij begrijpen dit en daarom hebben we voor u een oplossing bedacht: onderhoudsabonnementen. Vanaf nu geniet u te allen tijde van een auto in topconditie, zonder papierwerk.

Het plan dat bij u past

De kans is groot dat uw behoeften verschillen van die van de mensen om u heen. U wilt bijvoorbeeld elke vorm van onderhoud genieten gedurende een langere periode - of juist een flexibeler onderhoudsplan met ons aangaan.

Wij hebben verschillende onderhoudsplannen bedacht, alle met verschillende mogelijkheden en specificaties. Hierdoor zit u niet vast aan één optie. U kunt het plan kiezen dat het beste bij u past. Zo geniet u van de meest volledige rijervaring voor uw situatie. Aangenaam!

Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn, geven wij op deze pagina alvast een korte inleiding op al onze onderhoudsvormen:


 • Pitstop Service;

  Elke maand gratis door de wasstraat, kleine reparaties en inspecties klaar terwijl u wacht. Een flexibel contract voor slechts €7,50 per maand!

 • Wensink Onderhoudsplannen;

  Een driejarig, verlengbaar onderhoudsplan. Kom bij ons langs zodra uw auto onderhoud nodig heeft, wij verzorgen graag de rest. Snel en gemakkelijk! 

 • Mercedes-Benz Servicecontract;
  Complete service in combinatie met financiële zekerheid.
Meer informatie:
 
Wim van Asselt
Medewerker reparatie/onderhoudscontracten
T: 038-425 57 69
E: Wim.van.Asselt@wensink.nl
Cees Koek
Hoofd aftersales binnendienst / ROC
T: 038-425 57 38
E: Cees.Koek@wensink.nl
  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart