Onderhoudsabonnementen

Goed onderhoud is van groot belang voor iedere auto. Een goed onderhouden auto heeft namelijk een langer en gezonder leven. Het plannen van onderhoud is echter een klus die u liever uitstelt. U heeft namelijk leukere en belangrijkere dingen te doen. Wij begrijpen dit en daarom hebben we voor u een oplossing bedacht: onderhoudsabonnementen. Vanaf nu geniet u te allen tijde van een auto in topconditie, zonder papierwerk.

Het plan dat bij u past

Wij hebben verschillende onderhoudsplannen ontwikkeld, alle met verschillende mogelijkheden en specificaties. Hierdoor zit u niet vast aan één optie. U kunt het plan kiezen dat het beste bij u past. Zo geniet u van de meest volledige rijervaring voor uw situatie. Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn, geven wij op deze pagina alvast een korte inleiding op al onze onderhoudsvormen:


 • Pitstop Service

  Elke maand gratis door de wasstraat, kleine reparaties en inspecties klaar terwijl u wacht. Een flexibel contract voor slechts €7,50 per maand!

 • Wensink Onderhoudsplannen

  Een driejarig, verlengbaar onderhoudsplan. Kom bij ons langs zodra uw auto onderhoud nodig heeft, wij verzorgen graag de rest. Snel en gemakkelijk! 

 • Mercedes-Benz Servicecontract
  Complete service in combinatie met financiële zekerheid.


Meer informatie

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met een van onze collega's, we helpen u graag!

Wim van Asselt
Medewerker reparatie- en onderhoudscontracten
(038) 425 57 69
Stuur Wim een e-mail

Cees Koek
Hoofd aftersales binnendienst / ROC
(038) 425 57 38
Stuur Cees een e-mail

  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart