Mercedes-Benz Onderhoud & Service

Goed en regelmatig onderhoud is een belangrijk aspect in het leven van elke auto. Bij Wensink begrijpen we dit. Want vergeet niet: zolang uw auto voorzien is van dealeronderhoud, bent u verzekerd van gratis Europese pechhulp.


Een auto die regelmatig professioneel onderhoud geniet, is een auto met een lang en gezond leven. Onderhoud en service kan bestaan uit meerdere vormen, zoals de verplichte jaarlijkse apk. Verder zijn bekende onderhoudsvormen voor Mercedes-Benz wagens klein en groot onderhoud.


Lees meer over kleine en grote beurt


Waarom heeft mijn Mercedes-Benz een servicebeurt nodig?

Wensink biedt u professioneel onderhoud door een gespecialiseerd serviceteam. Hierbij maken we altijd gebruik van originele onderdelen. Maar waarom heeft uw Mercedes-Benz dit nodig? Ten eerste omdat goed onderhoud en service ervoor zorgt dat u in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden. Daarnaast verlengt tijdig onderhoud de levensduur van uw Mercedes-Benz en voorkomt het dat u voor onvoorziene reparatiekosten komt te staan.


Wanneer heeft mijn Mercedes-Benz een servicebeurt nodig?

U vraagt zich waarschijnlijk af wanneer uw auto onderhoud of service nodig heeft. Als officieel Mercedes-Benz dealer kunnen wij exact weergeven wat voor uw auto de juiste onderhoudsbeurt is. Daarbij kijken we naar de leeftijd en kilometrage van uw Mercedes-Benz. Wij adviseren u minimaal om de 10.000 kilometer een kleine onderhoudsbeurt in te plannen. Afhankelijk van de kilometerstand en het aantal gereden kilometers kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn.


Onderhoudsabonnementen

Omdat u waarschijnlijk leukere en belangrijkere dingen te doen heeft dan een onderhoudsbeurt inplannen, helpen wij u daar graag een handje bij. Wensink biedt unieke en persoonlijke onderhoudsabonnementen waarbij u niet vast zit aan één optie. U kunt het plan kiezen dat het beste bij u past, zonder papierwerk. Wij regelen de rest. Aangenaam!


Meer informatie?

In de linker menubalk vindt u meer informatie over onze onderhoudsabonnementen, maar ook over schade, bandenwissel en -opslag, 24-uurs service en mobiliteitsgarantie. Heeft u vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart