Tel. 0800 - 936 746 5

De Perfecte Proefrit

Wensink zet uw Mercedes-Benz klaar voor de Perfecte Proefrit. Laat u overtuigen en boek vrijblijvend uw proefrit! 


                                              


Verschillende routes, uitgezet door kenners.

We leggen u graag uit wat de Perfecte Proefrit van Wensink Mercedes-Benz zo perfect maakt. De collega's van onze verschillende vestigingen hebben de routes van onze proefritten voor u uitgestippeld. Zij kennen de omgeving als geen ander en hebben bij het uitstippelen van deze route rekening gehouden met de verschillende wegen, wegdekken en omgevingen. Zo leert u de Mercedes-Benz van uw dromen het best kennen. 


Geniet van een heerlijke kop koffie.

Ook hebben onze collega's een tussenstop ingelast bij het maken van deze route. Bij deze tussenstop bent u van harte welkom voor een gratis kop koffie. Zo kunt u deze ervaring rustig op u in laten werken. 


Aan alles is gedacht!

Tot slot krijgt u een goodiebag mee met daarin alles wat u onderweg nodig heeft. Denk hierbij aan een flesje water, pepermuntjes en brochures met meer informatie over het model waarin u rijdt. Zelfs aan een sleutelhanger is gedacht! Zo gaat u goed uitgerust op weg. 


Tips voor het maken van de Perfecte Proefrit.

Al het bovenstaande zorgt ervoor dat u goed uitgerust op weg gaat. Om u nóg beter voor te bereiden, hebben onze experts een aantal tips opgesteld. 

  • Maak de proefrit samen // er zijn veel dingen waarop u op moet letten. Allereerst natuurlijk op de weg en het verkeer, maar uiteraard ook op alles in en om de auto zelf. Twee zien meer dan één, dus neem iemand mee. Is het een gezinsauto? Maak de proefrit dan met het hele gezin. Iedereen moet zich thuis voelen in uw eventuele nieuwe Mercedes-Benz.
  • Neem uw rijbewijs mee // deze heeft u, voordat u in de auto stapt, nodig bij het invullen van het proefritformulier.
  • Wacht met het starten van de auto // u gaat zitten achter het stuur. Wacht nog even met het starten van de auto. Hoe zit u? Natuurlijk comfortabel met voldoende steun, maar hoe was de instap? En heeft u voldoende hoofd- en beenruimte? Kijk of het stuur, de hoofdsteunen, de gordels en de stoel zich gemakkelijk laten verstellen. En wat ziet u in de spiegels? Wordt uw uitzicht belemmerd of is het uitzicht rondom juist uitstekend?
  • Tijd om te rijden // probeer de snelweg en B-weg en rijd ook zeker een stukje door de stad. Dan weet u of u steeds voldoende trekkracht hebt om met het verkeer mee te komen en weet u of de remmen vol vertrouwen u en uw auto tijdig tot stilstand brengen. De route van de perfecte proefrit is hier al op ingericht, maak hier dan ook zeker gebruik van.
  • Zoek een parkeerplekje // parkeer de auto in en kijk hoe dat gaat. Heeft u voldoende overzicht? Inparkeren is tenslotte een dagelijks ritueel. 

Contact


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze dichtstbijzijnde vestiging. We helpen u graag!