16 maart 2018

Wensink Classic & Luxury Cars opent uniek center in Heerenveen

Wensink Automotive gaat voor klassiek en luxe! In het voorjaar van 2018 start Wensink in Heerenveen een uniek center: Wensink Classic & Luxury Cars. In de speciale vestiging kan de oldtimer liefhebber terecht voor de aan- en verkoop van klassieke én luxe voertuigen. Daarnaast is het dé plek voor onderhoud, (technische en optische) reparatie, schadeherstel, aankoopkeuring, stalling én de verkoop van onderdelen. Hiermee breidt Wensink haar bedrijfsactiviteiten binnen de automotive sector nóg verder uit en zet het haar visie: ‘zorgeloos onderweg’ extra kracht bij.


Bekijk hier de voorraad van Wensink Classics & Luxury


Hét adres voor youngtimers, oldtimer én luxe auto’s

Wensink Classic & Luxury Cars is vanaf het voorjaar van 2018 hét adres voor de oldtimer liefhebber. In een modern en stijlvol pand staan onze verkoopadviseurs, service medewerkers en monteurs dagelijks klaar om de ultieme oldtimer beleving in al haar charme tentoon te spreiden. Ben jij altijd al geïnteresseerd in de wereld van oldtimers en luxe auto’s, heb jij de juiste expertise op diverse zaken die hierop van toepassing zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wensink Classic & Luxury Cars biedt diverse kansen en uitdagingen!

Wensink Classic & Luxury Cars bedient de oldtimer en youngtimer liefhebber in de breedste zin van het woord. Van aan- en verkoop tot aan taxatie, reparatie en levering van onderdelen. In het speciale center worden vele Mercedes-Benz oldtimer en youndtimer modellen op een onderscheidende wijze behandeld, zoals de liefhebber het graag ziet. Daarnaast richt Wensink Classic & Luxury Cars zich op de luxe auto liefhebber. Van Porsche en Bentley tot aan Aston-Martin en Ferrari. In het speciale center wordt de beleveniswereld van Wensink én de luxe autoliefhebber in de breedste zin van het woord tot uiting gebracht. Altijd met de hoogste service en klantvriendelijkheid, van aankoop tot onderhoud.

 

Wensink Classic & Luxury Cars zal zich de komende weken en maanden prominent uiten d.m.v. uiteenlopende activiteiten voor de specifieke doelgroep(en).


Wensink Classic & Luxury Cars is gevestigd aan de Skrynmakker 20, 8447 GH in Heerenveen.

 

Meer informatie over het Wensink Classic & Luxury Center en bijbehorende vacatures is te vinden op: www.wensink.nl en/of via Peter Spit: e-mail.peter.spit@wensink.nl / 06-30070655.

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart