6 maart 2018

Marcell van den Berg nieuwe algemeen directeur divisie
Mercedes-Benz Cars bij Wensink

Wensink Automotive heeft Marcell van den Berg aangesteld als nieuwe algemeen directeur binnen de divisie Mercedes-Benz Cars bij Wensink. Per 1 april 2018 krijgt hij de eindverantwoordelijkheid over alle sales en after sales-activiteiten bij de grootste Mercedes-Benz dealer van het land. Hij neemt het stokje over van Gert van Kooy, die doorschuift naar de functie van Chief Operations Officer (COO) binnen Wensink Automotive B.V.Marcell van den Berg heeft de laatste jaren gewerkt in de functie van divisiedirecteur Ford, Peugeot en BMW-Motorrad bij Broekhuis en heeft zijn sporen verdiend in zowel de import- als de retailorganisatie. Laurens Stigter, CEO van Wensink Automotive B.V.: “Door zijn ruime ervaring past Marcell uitstekend in deze functie en hij heeft aangegeven graag de stap naar een premium merk te willen maken. Wij wensen Marcell heel veel succes met het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen in de divisie Mercedes-Benz Cars!”.

Gert van Kooy nieuwe COO binnen Wensink Automotive
Gert van Kooy gaat zich als COO volledig toeleggen op de shared service-afdelingen binnen Wensink. Met Van Kooy in de rol van COO kan Wensink haar organisatie gereed maken voor de toekomst. Het doel is om in de komende jaren concrete invulling te geven voor klanten aan ‘Mobility as a Service’. Om de organisatie hierop voor te bereiden zal Wensink zich onder andere focussen op een verregaande integratie van IT, marketing, Customer Service Center en market intelligence. Hierdoor krijgt de organisatie ruimte en aandacht om de volgende stap te kunnen zetten in het verwezenlijken van haar ambities.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilco Roetert Steenbruggen, telefoon: 038-425 5755 en via de e-mail: wilco.roetertsteenbruggen@wensink.nl
Foto: Marcell van den Berg

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart