28 december 2017

Heerenveen, donderdag 9 november 2017

Wensink smart blijft mobiliteitspartner Vrouwenvoetbal SC Heerenveen

Het dameselftal van SC Heerenveen rijdt ook dit voetbalseizoen smart. Wensink smart blijft de mobiliteitspartner van de voetbalclub. Op donderdag 9 november jl. werd het sponsorcontract door beide partijen ondertekend in de vestiging van Wensink smart en Mercedes-Benz in Heerenveen. Uiteraard konden de dames de sleutels van de nieuwe smarts in ontvangst nemen.

In totaal levert Wensink in samenwerking met Wensink Lease 5 smarts aan de speelsters van SC Heerenveen. De feestelijke overhandiging vond plaats in de showroom in Heerenveen, waarbij de voltallige selectie plus staf van het dameselftal tevens een mooi boeket bloemen in ontvangst mocht nemen. Tevens werd het sponsorcontract ondertekend.


Uithangbord naar de regio
‘SC Heerenveen is een A-merk en is diep geworteld in het noorden van het land. Het daaraan gekoppelde damesteam plukt daar de vruchten van. Omdat dit een gebied is waar wij ons als Wensink smart actief op richten, is het voorzetten van de mobiliteitssamenwerking en sponsoring een logisch vervolg. Onze positieve ervaringen met de samenwerking met PEC Zwolle en FC Groningen, waar wij ook optreden als mobiliteitspartner, onderstrepen de keuze voor deze samenwerking. Wij wensen de dames van sc Heerenveen dan ook veel aangegane kilometers toe in de nieuwe smarts’, aldus Gert van Kooy, Directeur Mercedes-Benz personenwagens bij Wensink.


Prominent zichtbaar tijdens wedstrijden
Beide partijen zetten in op een brede vorm van samenwerking. Het logo van smart en Wensink zal het komende jaar onder meer te zien zijn op het tenue van de damesselectie en op de LED-borden langs het veld in het Abe Lenstra Stadion, tijdens thuiswedstrijden van het eerste herenelftal. Net als bij PEC Zwolle en FC Groningen zal Wensink prominent zichtbaar zijn. 


Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart