5 december 2017

Showroom Apeldoorn sterrenrestaurant, theater en podium ineen!

Serious Request komt dit jaar naar Apeldoorn en dat kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Daarom is de showroom van Wensink Mercedes-Benz in Apeldoorn op 6 december een trendy sterrenrestaurant, een feestelijk theater en een nachtclub ineen. Want dan is de showroom namelijk hét decor van Het Grote Ondernemersfeest. En met het oog op de kaartverkoop en het culinaire en entertainende programma, belooft het ook daadwerkelijk groots te worden! De opbrengst van deze avond gaat naar 3FM Serious Request.


Bijzondere gasten
Deze bijzondere avond wordt geopend door burgemeester John Berends. Special ter gelegenheid van dit bijzondere evenement mogen we een zeer bekende, internationale gast verwelkomen in onze showroom. Wie dat is, houden we nog heel even voor onszelf. Enkele andere namen kunnen we wel vast onthullen, zo presenteren Isabelle Brinkman (voormalig 3FM-presentor) en cabaretier Arie Koomen de gehele avond.


Culinaire hoogstandjes
Natuurlijk is ook aan de innerlijke mens gedacht: eenieder die een kaartje heeft bemachtigd gaat rond 18.00 uur aan tafel. Een voor- hoofd- en tussengerecht worden opgevolgd voor een bijzonder toetje. De aanwezigen kunnen namelijk hun dessert zelf samenstelen bij kraampjes van lokale ondernemers. De culinaire gerechten worden verzorgd door Huisje James, Intens, Fletcher Hotels en Kingstreet Restaurant. Henri Bloem tekent voor de wijnen.


Muziekliefhebbers: eat your heart out!
Muziekliefhebbers kunnen hun hartophalen tijdens deze avond, want er zijn maar liefst vijf livebands geprogrammeerd. Top-dj Yves Eax sluit uiteindelijk af met een knallende DJ-set.


De handen ineen

Wensink Mercedes-Benz is blij een bijdrage te mogen leveren aan het goede doel en zulke bijzondere gasten te mogen verwelkomen in haar showroom. “Prachtig om te zien dat ondernemers de handen ineen kunnen slaan voor het goede doel”, aldus Gert van Kooy, directeur Mercedes-Benz Cars. We kijken dan ook uit naar een geslaagde en succesvolle avond waarbij veel geld wordt ingezameld voor het goede doel.


“Iedereen helpt graag mee om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit evenement wordt breed gedragen omdat het een samenwerkingsverband is van de grootste businessclub in de regio,” vult Wendy de Ruijter van de organisatie enthousiast aan.


Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart