23 juni 2017

Wensink Mercedes-Benz blijft mobiliteitspartner van PEC Zwolle

PEC Zwolle rijdt ook de komende twee jaar Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz blijft de autosponsor van de voetbalclub. Op vrijdag 23 juni 2017 werd het sponsorcontract door beide partijen ondertekend. Directeur Mercedes-Benz Cars binnen Wensink, Gert van Kooy overhandigde symbolisch de sleutels aan Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle.


Gert van Kooy namens Wensink Mercedes-Benz: "Wij zijn erg content met het feit dat wij onze aangename samenwerking met PEC Zwolle met nog eens 2 jaar verlengen. PEC Zwolle is net als Wensink sterk regionaal verankerd en ‘matcht’ qua uitstraling én visie prima met onze filosofie; continu streven naar het beste en dit op een bevlogen, betrokken, betrouwbare, professionele en trotse wijze. "


Van Kooy vervolgt: "De afgelopen 4 jaren hebben aangetoond dat de samenwerking tussen beide sterke merken haar vruchten heeft afgeworpen. Voor de toekomst zien wij veel mogelijkheden in de samenwerking en zullen beide partijen streven om maximale resultaten te behalen, waaraan ons partnership zal bijdragen. De innovatieve, brede en aantrekkelijke productlijn van Mercedes-Benz, alsmede de doelgroep, particulier en zakelijk, waar wij ons op richten past uitstekend bij die van PEC Zwolle. Wij zijn er tevens trots op dat wij deze mobiliteitssamenwerking samen met onze eigen leasemaatschappij; Wensink Lease kunnen uitvoeren! Net als voorgaande jaren zullen wij met PEC Zwolle nauw samenwerken d.m.v. uiteenlopende marketingcommunicatie en PR-activiteiten tijdens wedstrijden en zakelijke bijeenkomsten. Hiermee laden wij onze aangename samenwerking op een brede wijze.”


Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle: "De afgelopen seizoenen is er tussen Wensink Mercedes-Benz en PEC Zwolle een zeer prettige samenwerking ontstaan. Beide partijen werken op een breed terrein met elkaar samen. Zo speelt Wensink Mercedes-Benz naast mobiliteitspartner, ook een actieve rol tijdens onze businessevenementen. Daarbij valt te denken aan de jaarlijks terugkerende sPECtakel Business Party, maar ook zeker aan de diverse businessclubavonden die we in de showroom van Wensink Mercedes-Benz hebben gehouden. Ik vind het dan ook erg prettig dat deze samenwerking de komende twee seizoenen wordt gecontinueerd.”


In totaal levert Wensink 35 personenauto’s en een aantal bedrijfswagens aan de spelers en het personeel van PEC Zwolle. Het sponsorcontract loopt 2 jaar en is in samenwerking met Wensink Lease tot stand gebracht. Beide partijen zetten zogezegd in op een brede vorm van samenwerking. Wensink Mercedes-Benz is de komende jaren onder meer prominent te zien op de perswanden, de stoelen in de dug-outs én door middel van diverse LED-animaties en reclameboarding tijdens thuiswedstrijden in het Mac3park Stadion.


In het kader van de verlenging van de samenwerking is er speciaal voor PEC Zwolle fans een actie. Bekijk hier de actie. 
v.l.n.r.: Jurian Meijntjes, Wilco Roetert Steenbruggen, John van 't Schip, Renzo Koopman, Stef Nijland, Erik van Gils, Gert van Kooy, Joost Broerse, Wouter Marinus

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart