17 maart 2017

Wensink faciliteert comfortabele Mercedes-Benz GLS voor De Librije

De gasten van De Librije in Zwolle kunnen ook in 2017 genieten van aangename mobiliteit. Wensink Mercedes-Benz faciliteert een comfortabele Mercedes-Benz GLS voor de speciale Butler Car service.


Gasten worden door middel van de speciale Butler Car service op een aangename en exclusieve wijze gefaciliteerd in mobiliteit voor, tijdens en na afloop van hun verblijf bij De Librije. Wensink Mercedes-Benz en De Librije hebben een langlopende samenwerking, die in het verleden is aangegaan door wijlen Ron Wensink, oprichter van Wensink Mercedes-Benz.

De mobiliteitssamenwerking waarbij de Mercedes-Benz GLS wordt ingezet, wordt ook nog op andere manieren vorm gegeven.  Op 16 maart werden de sleutels symbolisch door Olaf Mik, verkoopleider van Wensink Mercedes-Benz Zwolle, overhandigd aan Jonnie en Thérèse Boer van De Librije.


Exclusieve mobiliteitssamenwerking
“Wij zijn uiteraard erg content met deze exclusieve mobiliteitssamenwerking. De Librije toont jaar in jaar uit aan op culinair topniveau de kroon te spannen. De mobiliteitssamenwerking d.m.v. de inzet van deze zeer comfortabele Mercedes-Benz GLS draagt bij aan de sterrenambiance. Wij wensen De Librije en haar gasten aangename kilometers toe”, aldus Wilco Roetert Steenbruggen, hoofd marketing bij Wensink Mercedes-Benz.


Jonnie en Thérèse Boer van De Librije: “Door deze fijne Zwolse samenwerking verwennen wij onze gasten naast het eten, drinken en slapen met een mooie autorit. Deze extra service past perfect binnen onze filosofie”.


Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart