18 juli 2016

Wensink Mercedes-Benz faciliteert auto’s voor 4Daagse Journaal en 

Zomer in Gelderland

Omroep Gelderland rijdt ook dit jaar voor de ‘4Daagse Journaals’ en ‘Zomer in Gelderland’
Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz faciliteert voor deze populaire TV-programma’s wederom een drietal comfortabele auto’s. Zo zal presentator Harm Edens in een mooie Mercedes-Benz Vito door Nijmegen en omliggende plaatsen rijden voor de ‘4Daagse Journaals’. Voor het programma ‘Zomer in Gelderland’ met Angelique Krüger zijn tevens een A-Klasse en B Klasse beschikbaar. De sleuteloverhandiging vond vrijdag 15 juli jl. plaats bij de showroom van Wensink Mercedes-Benz in Nijmegen.


Billboarding ‘4Daagse Journaals’ en netwerkbijeenkomst Roze Woensdag
Naast het faciliteren van een drietal auto’s treedt Wensink Mercedes-Benz ook op als billboard-sponsor van de massaal bekeken ‘4Daagse Journaals’ op TV Gelderland. Daarnaast werkt de officiële Mercedes-Benz-dealer samen met de reclameafdeling van Omroep Gelderland tijdens de 100e Nijmeegse Vierdaagse - Roze Woensdag op 20 juli a.s. Samen wordt er een netwerkgelegenheid bij Café Faber in het centrum van Nijmegen georganiseerd voor zakelijke relaties.

Wensink Mercedes-Benz kijkt uit naar een prettige samenwerking en wenst Omroep Gelderland heel veel plezier en succes met alle uitzendingen!Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart