10 juni 2016

Wensink begroet eerste officieel erkende Mercedes-Benz Product Expert

Dinsdag 7 juni jl. werden bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht de nieuwe Mercedes-Benz Product Experts officieel in het zonnetje gezet. De functie Product Expert is vanaf heden een officiële functie. Voor Wensink Mercedes-Benz werd Jeffrey Idzenga officieel gecertificeerd.


In deze nieuwe functie intensiveert en professionaliseert de Product Expert het klantencontact en de merk-experience. De Product Expert is het visitekaartje van het bedrijf en merkambassadeur in de showroom. Tevens begeleid hij het proces van plannen, organiseren en uitvoeren van proefritten en helpt hij de klanten bij het kiezen van de juiste auto. Bij de aflevering van een auto vertelt hij de klanten alle features van hun nieuwe Mercedes-Benz van voor tot achter uitleggen. Ook na de verkoop van de auto door verkoopcollega’s is de productexpert óók degenen tot wie de klant zich kan wenden.


Jeffrey Idzenga kreeg de erkenning uit handen van Nicole van Bragt (Mercedes-Benz Nederland). Uiteraard werd hij namens Wensink gefeliciteerd door Gert van Kooy (Directeur Mercedes-Benz Cars) en Olaf Mik (Verkoopleider in Zwolle).


De officiële erkenning is wederom een mooie stap in het nóg verder professionaliseren van onze toonaangevende organisatie én het merk Mercedes-Benz.

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart