11 april 2016

Introductie nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

Maandag 11 april 2016 

Wensink presenteert nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse in koninklijke omgeving. Opzienbarende introductie bij Paleis Het Loo.

Paleis Het Loo in Apeldoorn was zaterdag 9 april jl. het decor voor de grote introductie van de nieuwe E-Klasse. Wensink presenteerde het nieuwe topmodel van Mercedes-Benz op een hele unieke wijze en dat in een koninklijke omgeving. Maar liefst 2.500 relaties én geďnteresseerden konden die dag kennismaken met de Masterpiece of Intelligence.


Aansprekend programma
De relaties konden de hele dage genieten van mooie introductieshows over de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse. Productexpert Alex Hazeleger van Mercedes-Benz Nederland nam het aanwezige publiek mee in de unieke facts en features van de E-Klasse. Ook kon er uiteraard de hele dag demo gereden worden (maar liefst 150 proefritten), een activiteit die heel veel positieve reacties opleverde. Tevens kon het publiek kennismaken met de diverse E-Klasses door de jaren heen. Voor de kinderen was er een mooi opgezet Furori-parcours en konden zij ‘koninklijk’ schminken. Het bezoek aan de koetshuizen, musea én de beroemde paleistuinen maakten het programma compleet.
Het was een topdag met een opzienbarende introductie van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse! Masterpiece of Intelligence. Ook via de social media én mond-tot-mond reclame werd het introductie-event veelvuldig gecommuniceerd.


Kom de nieuwe E-Klasse bewonderen in onze showroom!
Wilt u de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse bekijken én ervaren? Kom dan nu naar onze showroom. Maak een proefrit en laat u overtuigen door de Masterpiece of Intelligence. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en vertellen u graag alles over dit nieuwe topmodel van Mercedes-Benz.


Bijlage: rechten vrije foto’s


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Wilco Roetert Steenbruggen (Hoofd Marketing Wensink), telefoon 038-4255788 of via e-mail wilco.roetertsteenbruggen@wensink.nl.

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart