19 april 2016

Wensink Schade Apeldoorn en Groningen officieel gecertificeerd voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel

Apeldoorn, 18 april 2016

Wensink Schade Apeldoorn en Groningen zijn onlangs gecertificeerd voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel. Het certificaat geeft aan dat Wensink als erkend schadebedrijf voertuigen na schade weer in de oorspronkelijke veiligheidsstaat brengt. Om aan deze certificering te voldoen was er een zwaar certificatietraject van toepassing. Er is bij deze certificering gekeken naar: beschikbaarheid van benodigde gereedschappen, het niveau en de opleidingen van mensen, het repareren conform de fabrieksvoorschriften, de vastlegging in DSB en het zetten van de data en software in de systemen op de juiste stand.

Operationeel directeur van Wensink, Eric Wilbers is er blij met deze certificering: ‘Wij staan als Wensink Mercedes-Benz in alles wat wij doen of willen uitstralen voor kwaliteit en service. Het ontzorgen van de klant op het vlak van mobiliteit is onze passie. Dit certificaat voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel bevestigt onze visie én het feit dat wij ook écht uitvoeren wat wij beloven. Het is tevens een compliment aan alle medewerkers die daar hun steentje aan bijdragen”.

De keuze voor een Mercedes-Benz is altijd ook een keuze voor veiligheid en kwaliteit. Uiterst moderne en stevige materialen, uitgekiende voertuigelektronica van de actieve en passieve veiligheidssystemen én dus aangepaste apparatuur in de werkplaats. Dat is waar Mercedes-Benz voor staat, zo ook bij schadeherstel.


Samenwerking A.A.S. Schadeherstel
Sinds 2015 is Wensink tevens aangesloten bij het landelijk gespreide A.A.S. Schadeherstel-netwerk van 72 deskundige schadeherstelbedrijven. Particulieren en bedrijven kunnen bij A.A.S. Schadeherstel terecht voor elke schade aan de auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. A.A.S. ziet het als haar missie om de klant op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn op alle locaties, zo ook in de regio’s waarin Wensink opereert. Arnold Hagen is erg blij met de samenwerking met Wensink: “Met Wensink hebben wij wederom een grote speler in de mobiliteitssector aan ons verbonden, die streeft naar kwaliteit op het vlak van schadeherstel. Klanten; particulier en zakelijk kunnen – verspreid over het hele land – bij A.A.S Schadeherstel terecht voor erkende schadereparaties. Dit maakt ons sterk en vooral onderscheidend. Onze samenwerking met Wensink zorgt dan ook voor een optimale dekking qua verzorgingsgebied”.


Bijlage: rechten vrije foto:


V.l.n.r. Jacco Floris (Mercedes-Benz Nederland) , Eric Wilbers (Wensink Automotive B.V.) en Arnold Hagen (A.A.S. Schadeherstel)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Wilco Roetert Steenbruggen (Hoofd Marketing Wensink), telefoon 038-4255788 of via e-mail wilco.roetertsteenbruggen@wensink.nl.

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart