10 maart 2016

Druk bezocht FC Groningen Sportcafé met Hans Nijland, Jan Smit, Robert Eenhoorn en Carrie ten Napel

Showroom Wensink Mercedes-Benz was op dinsdag 8 maart jl. het decor voor een spraakmakende businessclubavond van FC Groningen.


De showroom van Wensink Mercedes-Benz was dinsdagavond 8 maart jl. het decor voor een spraakmakend Sportcafé van FC Groningen. Tijdens deze avond, georganiseerd door Wensink Mercedes-Benz (mobiliteitspartner) en FC Groningen waren er diverse aansprekende panelleden. Hans Nijland (Algemeen directeur van FC Groningen), Jan Smit (voorzitter van Heracles Almelo) en Robert Eenhoorn (Algemeen directeur van AZ) praatten over het thema: ‘Hoe leid je een voetbalbedrijf?’. Het Sportcafé stond onder leiding van Carrie ten Napel. 

Daarnaast was de voltallige FC Groningen-selectie en staf aanwezig om zich te presenteren aan ruim 350 businessclubleden en belangstellenden. Commercieel directeur Robbert Klaver (FC Groningen) en Gert van Kooy, Directeur Mercedes-Benz Cars van Wensink verwelkomden alle gasten en vertelden over de nauwe mobiliteitssamenwerking tussen beide partijen en over het diverse productarsenaal van Mercedes-Benz met o.a. de naderende introductie van de nieuwe E Klasse. FC Groningen en Wensink Mercedes-Benz kijken terug op een zeer geslaagde avond met heel veel enthousiaste reacties. 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart