5 februari 2016

'Vierde' ster voor Restaurant De Librije

Wensink Mercedes-Benz faciliteert S-Klasse voor Butler Car Service

3-Sterren Restaurant De Librije in Zwolle kan genieten van een extra ster. Vanaf heden faciliteert Wensink Mercedes-Benz een nieuwe S Klasse voor de speciale Butler Car service.


Gasten worden door middel van de speciale Butler Car service op een aangename en exclusieve wijze gefaciliteerd in mobiliteit voor, tijdens en na afloop van hun verblijf bij De Librije. Wensink Mercedes-Benz en De Librije hebben een lange samenwerking, die in het verleden is bekrachtigd door wijlen Ron Wensink, oprichter van Wensink Mercedes-Benz.
De samenwerking bij deze Butler Car service, waarbij een nieuwe S Klasse wordt ingezet, zal ook op andere onderdelen verder worden vormgegeven. Afgelopen vrijdag (5 februari) werden de sleutels symbolisch door Olaf Mik (Verkoopleider van Wensink Mercedes-Benz Zwolle) overhandigd aan Jonnie en Thérèse Boer van De Librije.

Bijzondere samenwerking 

“Wij zijn erg blij met deze bijzondere mobiliteitssamenwerking. De Librije heeft door de jaren heen aangetoond op culinair topniveau de kroon te spannen. De match met Mercedes-Benz is dan ook een logisch gevolg. Onze slogans: Wensink, Aangenaam en Mercedes-Benz, The best or nothing’ sluiten naadloos aan op de filosofie van De Librije. Wij wensen De Librije en haar gasten aangename kilometers toe”, aldus Wilco Roetert Steenbruggen, Hoofd Marketing bij Wensink Mercedes-Benz. 


Jonnie en Thérèse Boer van De Librije: “Onze gasten komen voor ons altijd op nummer één. We vinden het dan ook heel belangrijk om hen een complete beleving te bieden bij De Librije. Daar hoort natuurlijk ook passend vervoer bij. Al jaren hebben wij een fijne samenwerking met Wensink Mercedes-Benz. De keuze voor de nieuwe S Klasse was dan ook snel gemaakt.” 


Zie bijgaand de rechtenvrije persfoto 

Onderschrift: namens Wensink Mercedes-Benz: Olaf Mik en Wilco Roetert Steenbruggen en namens De Librije: Jonnie & Thérèse Boer en Matthias Nieuwland. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Neem voor meer informatie contact op met Hoofd Marketing Wilco Roetert Steenbruggen op 038-4255788 of via mail: wilco.roetertsteenbruggen@wensink.nl.

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart