10 december 2015

Sneakpreview: het interieur van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

Het voorjaar van 2016 staat voor Mercedes-Benz in het teken van de modellancering van de nieuwe E-Klasse Limousine. Meer dan ooit zal dit nieuwe model E-Klasse gericht zijn op innovatie. Innovatie die bijdraagt aan de dynamiek en sportiviteit van deze Limousine, maar ook aan veiligheid en comfort.


Mercedes-Benz neemt een grote stap richting de toekomst met tal van innovaties voor de nieuwe E-Klasse, inclusief het interieurdesign, met onder meer een breed, dubbel display (elk 12,3 inch groot) in hoge resolutie, dat lijkt te zweven.

Daarnaast maken aanraakgevoelige touch-control buttons op het stuurwiel voor het eerst hun debuut in een auto. Daarmee kan de bestuurder met vingerbewegingen het infotainmentsysteem en het combi-instrument bedienen zonder de handen van het stuur te halen. De compleet nieuwe ervaring wordt afgerond met een nieuw, intelligent grafisch ontwerp met hoge-resolutie afbeeldingen en animaties, alsmede een vereenvoudigde bedieningslogica. Tegelijkertijd genieten de inzittenden van een elegant vormgegeven ruimtelijk interieur en hoogwaardige materialen.

Dé blikvanger in het op modern luxury georiënteerde interieur van de nieuwe E-Klasse zijn twee displays, elk 31,2 cm (12,3 inch) groot, met een resolutie van 1920 x 720 pixels. De wereldpremière van de nieuwe E-Klasse is op 11 januari 2016 tijdens de North American International Auto Show in Detroit. Vanaf het voorjaar van 2016 is hier in Nederland de modellancering, een exacte datum wordt nog gecommuniceerd. 


 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart