25 september 2015

Mercedes-Benz C-klasse

Zakenauto van het Jaar 2016

Op 24 september 2015 is de Mercedes-Benz C-Klasse verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2016 tijdens het Driving Business Event in Putten. Hier is tevens de Mercedes-Benz Vito uitgeroepen tot Bestelwagen van het Jaar 2016. Nog nooit eerder zijn deze beide prijzen tegelijkertijd uitgegaan naar dezelfde autofabrikant.


C-Klasse: Zakenauto van het Jaar 2016

Al sinds zijn eerste vertoon doet hij het goed: de Mercedes-Benz C-Klasse. Vorig jaar werd deze wagen verkozen tot Beste Nieuwkomer en in 2015 is de C-Klasse het meest verkochte model van Mercedes-Benz. De jury van het Driving Event was onder de indruk van de combinatie van de prijsstelling, de rijeigenschappen en het aantrekkelijke design van de C-Klasse. Voornamelijk als Lease Edition, een uitrustingspakket voornamelijk interessant voor zakelijke rijders, is de C-Klasse enorm compleet en aantrekkelijk.

Extra aandacht werd geschonken aan de C 350 e. Deze plug-in hybrid komt bij zakelijke inzet in aanmerking voor slechts 7% bijtelling en levert daardoor een belangrijke bijdrage aan het succes van de C-Klasse in de zakelijke markt.


Belangrijk: het dealernetwerk van Mercedes

De auto zelf is erg belangrijk voor de beoordeling van de jury, maar ook het dealernetwerk van Mercedes, waarvan Wensink een belangrijk deel is, speelt hierin een grote rol. Casper Haen, Directeur Sales Mercedes-Benz Cars: “Duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn aspecten van ons merk die bij de toekenning van deze prijs zijn onderkend. Deze kwaliteiten zitten echter niet alleen in het DNA van onze producten, maar vooral ook in onze organisatie. Er is binnen onze organisatie consequent en doelmatig ingezet op het bewerken van de zakelijke markt en deze inspanningen werpen hun vruchten af. We zijn ontzettend blij met deze waardering en met de titel Zakenauto van het Jaar 2016.”

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart