Nieuws


2019

6 maart 2019 - Wensink Apeldoorn meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland


Lees meer...

2018

13 augustus 2018 - Elektrisch rijden

Lees hier alles over onze elektrische, plug-in hybride en hybride modellen.
Lees meer...

13 augustus 2018 - Mercedes-Benz Business Solutions bij Wensink

In navolging van haar succesvolle Lease Editions introduceert Mercedes-Benz nu de Business Solution uitvoeringen van A- t/m E-Klasse.
Lees meer...

13 augustus 2018 - De nieuwe A-Klasse

In mei 2018 is de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse in onze showrooms. Deze bestseller is revolutionair en geheel vernieuwd! Lees hier het laatste nieuws
Lees meer...

13 augustus 2018 - Generation EQ, de elektrische toekomst van Mercedes-Benz

Met ‘Generation EQ’ laat Mercedes-Benz zien, hoe de elektrische auto al snel een volgende stap kan maken: het studiemodel in de vorm van een sportieve SUV-coupé biedt een vooruitblik op een nieuwe generatie elektrisch aangedreven auto’s.
Lees meer...

16 maart 2018 - Wensink Classic & Luxury Cars opent uniek center in Heerenveen

Wensink Automotive gaat voor klassiek en luxe! In het voorjaar van 2018 start Wensink in Heerenveen een uniek center: Wensink Classic & Luxury Cars. In de speciale vestiging kan de oldtimer liefhebber terecht voor de aan- en verkoop van klassieke én luxe voertuigen. Hiermee breidt Wensink haar bedrijfsactiviteiten binnen de automotive sector nóg verder uit en zet het haar visie: ‘zorgeloos onderweg’ extra kracht bij.
Lees meer...

16 maart 2018 - Wensink Classic & Luxury Cars opent uniek center in Heerenveen


Lees meer...

16 maart 2018 - ???


Lees meer...

16 maart 2018 - Wensink Classic & Luxury Cars opent uniek center in Heerenveen


Lees meer...

16 maart 2018 - Wensink Classic & Luxury Cars opent uniek center in Heerenveen


Lees meer...

16 maart 2018 - ???


Lees meer...

6 maart 2018 - ???


Lees meer...

6 maart 2018 - ???


Lees meer...

6 maart 2018 - ???


Lees meer...

6 maart 2018 - ???


Lees meer...

7 februari 2018 - Wensink Mercedes-Benz in Hoogeveen meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland

Wensink Mercedes-Benz in Hoogeveen is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Wensink kreeg de prestigieuze titel en de bijbehorende Klant Nr. 1-trofee vanwege de zeer hoge mate van algemene klanttevredenheid. En dat niet alleen: Wensink Mercedes-Benz Arnhem eindigde als tweede qua klanttevredenheid op het vlak van After Sales.
Lees meer...

2017

28 december 2017 - Wensink smart blijft mobiliteitspartner Vrouwenvoetbal SC Heerenveen

Het dameselftal van SC Heerenveen rijdt ook dit voetbalseizoen smart. Wensink smart blijft de mobiliteitspartner van de voetbalclub.
Lees meer...

28 december 2017 - Bieze Food Group rijdt de komende jaren Mercedes-Benz en Ford via Wensink

De Bieze Food Group en Wensink Automotive hebben de handen ineengeslagen. Onlangs werd de samenwerking tussen beide toonaangevende bedrijven bekrachtigd door een overeenkomst voor het leveren en afnemen van ongeveer 50 auto’s van Mercedes-Benz en Ford.
Lees meer...

5 december 2017 - Showroom Apeldoorn sterrenrestaurant, theater en podium ineen!

Serious Request komt dit jaar naar Apeldoorn en dat kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Daarom is de showroom van Wensink Mercedes-Benz in Apeldoorn op 6 december een trendy sterrenrestaurant, een feestelijk theater en een nachtclub ineen. Want dan is de showroom namelijk hét decor van Het Grote Ondernemersfeest.
Lees meer...

13 oktober 2017 - Apeldoorn Business Awards bij Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Op donderdagavond 12 oktober 2017 vond in Orpheus de tweede editie van de Apeldoorn Business Awards plaats. De genomineerden konden in onze showroom in Apeldoorn genieten van een hapje, een drankje en een schitterend uitzicht.
Lees meer...

29 augustus 2017 - Kwaliteitscertificaat voor werkplaatsprocessen bij Wensink Nijmegen

Wensink Nijmegen heeft het kwaliteitscertificaat voor personenwagens werkplaatsen behaald. Dat betekent dat de werkplaats aan een internationale standaard van het hoogste niveau voldoet.
Lees meer...

9 augustus 2017 - Onze klanten aan het woord: Alles onder één dak!

Roel Schuring rijdt al 30 jaar Mercedes. En al 30 jaar koopt hij ze bij Wensink. Hij vertelt waarom dat zo is.
Lees meer...

9 augustus 2017 - Onze klanten aan het woord: Opa's auto kan vliegen!

De kleinzoon van Cees Lubbers vertelde zijn juf op school dat opa een auto had die kon vliegen. Juf besloot toch even navraag te doen; reed opa veel te hard misschien? Maar de SLS AMG 6.3 spreekt nu eenmaal tot de verbeelding. Cees Lubbers vertelt waarom hij al jaren klant is bij Wensink en waarom hij gekozen heeft voor een auto 'de kan vliegen'.
Lees meer...

27 juli 2017 - Wensink Mercedes-Benz en Igmar Felicia gaan veelzijdige samenwerking aan!

Wensink Mercedes-Benz en DJ Igmar Felicia gaan nauw samenwerken. De Mercedes-Benz dealer gaat een brede mobiliteitssamenwerking aan met de populaire DJ.
Lees meer...

23 juni 2017 - Wensink Mercedes-Benz blijft mobiliteitspartner van PEC Zwolle

PEC Zwolle rijdt ook de komende twee jaar Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz blijft de autosponsor van de voetbalclub. Op vrijdag 23 juni 2017 werd het sponsorcontract door beide partijen ondertekend.
Lees meer...

17 maart 2017 - Wensink faciliteert comfortabele Mercedes-Benz GLS voor De Librije

De gasten van De Librije in Zwolle kunnen ook in 2017 genieten van aangename mobiliteit. Wensink Mercedes-Benz faciliteert een Mercedes-Benz GLS voor de Butler Car service.
Lees meer...

17 maart 2017 - Medical Groep breidt smart forfour wagenpark uit

Medical Groep heeft onlangs vijf nieuwe smarts forfour in ontvangst mogen nemen van Wensink Groningen. Het wagenpark bestaat nu uit 20 smarts. Lees verder...
Lees meer...

28 februari 2017 - Wensink smart nieuwe mobiliteitspartner Landstede Basketbal

Landstede Basketbal rijdt de komende jaren smart. Landstede Basketbal, Wensink smart en Wensink Lease zijn een nauwe mobiliteitssamenwerking aangegaan. Op 27 februari jl. werd de mobiliteitssamenwerking door beide partijen formeel bekrachtigd door de sleuteloverdracht van de 10 smart forfours voor de selectiespelers van Landstede Basketbal.
Lees meer...

17 februari 2017 - Wensink Automotive faciliteert B-Klasse electric drive aan TechFunity

Aventus mocht donderdag 16 februari de sleutels van een nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse electric drive in ontvangst nemen voor TechFunity, een samenwerkingsverband tussen onderwijs en een groot aantal bedrijven in de mobility branche.
Lees meer...

17 januari 2017 - ???


Lees meer...

2016

19 juli 2016 - Uitslag open dag PEC Zwolle

Wij kijken terug op een geslaagde Open Dag van PEC Zwolle! Voetbalfans konden een selfie maken met hun favoriete voetbalspeler in de nieuwe Mercedes-Benz CLA.
Lees meer...

18 juli 2016 - Wensink Mercedes-Benz faciliteert auto’s voor 4Daagse Journaal

Omroep Gelderland rijdt ook dit jaar voor de ‘4Daagse Journaals’ en ‘Zomer in Gelderland’. Wensink Mercedes-Benz faciliteert voor deze populaire TV-programma’s wederom een drietal comfortabele auto’s.
Lees meer...

10 juni 2016 - Wensink begroet eerste officieel erkende Mercedes-Benz Product Expert

Dinsdag 7 juni jl. werden bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht de nieuwe Mercedes-Benz Product Experts officieel in het zonnetje gezet. De functie Product Expert is vanaf heden een officiële functie. Voor Wensink Mercedes-Benz werd Jeffrey Idzenga officieel gecertificeerd.
Lees meer...

7 juni 2016 - Wensink Zwolle support BMX'er Laura Smulders op haar weg naar Rio

Wensink Zwolle support BMX'er Laura Smulders met een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan op haar weg naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Op vrijdag 3 juni 2016 nam zij de sleutels van deze bedrijfswagen in ontvangst om er vervolgens tot aan de Spelen in te mogen rijden. "Hij is erg mooi geworden", meent Laura, zelf verantwoordelijk voor het ontwerp van de opdruk.
Lees meer...

3 juni 2016 - Top vijf Mercedes-Benz personenwagens onder de €10.000

Duurder betekent niet altijd beter. Dat bewijzen wij vandaag, met de top vijf Mercedes-Benz personenwagens onder de €10.000,-! Alle wagens uit de top vijf zijn te vinden in onze online voorraad occasions. Bezoek deze pagina voor meer kijkplezier! Praktisch, ruim of gewoon beeldschoon: in deze lijst zit een Mercedes voor iedereen.
Lees meer...

17 mei 2016 - Kwaliteitscertificaat voor werkplaatsprocessen bij Wensink Mercedes-Benz Emmen

Wensink Mercedes-Benz Emmen heeft het kwaliteitscertificaat voor personenwagens, bestelwagens en trucks werkplaatsen behaald. Dat betekent dat de werkplaats van het bedrijf aan een internationale standaard van het hoogste niveau voldoet.
Lees meer...

19 april 2016 - Wensink Schade Apeldoorn en Groningen officieel gecertificeerd voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel

Wensink Schade Apeldoorn en Groningen zijn onlangs gecertificeerd voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel. Het certificaat geeft aan dat Wensink als erkend schadebedrijf voertuigen na schade weer in de oorspronkelijke veiligheidsstaat brengt.
Lees meer...

11 april 2016 - Opzienbarende introductie nieuwe E-Klasse

Paleis Het Loo in Apeldoorn was zaterdag 9 april jl. het decor voor de grote introductie van de nieuwe E-Klasse. Wensink presenteerde het nieuwe topmodel van Mercedes-Benz op een hele unieke wijze en dat in een koninklijke omgeving. Maar liefst 2.500 relaties én geïnteresseerden konden die dag kennismaken met de Masterpiece of Intelligence.
Lees meer...

29 maart 2016 - Nieuwe smarts en verhuurlocatie voor smarthuren.nl

smarthuren.nl heeft 20 nieuwe smarts forfour in gebruik genomen. Het zijn de eerste van in totaal 50 stuks die dit jaar geleverd worden. De auto’s worden op vier verhuurlocaties in Nederland ingezet, waaronder de nieuwe locatie in Rotterdam, bij het ss Rotterdam. De smarts zijn afgeleverd door Wensink Mercedes-Benz in Groningen.
Lees meer...

10 maart 2016 - Druk bezocht FC Groningen Sportcafé

Showroom Wensink Mercedes-Benz was op dinsdag 8 maart jl. het decor voor een spraakmakende businessclubavond van FC Groningen. FC Groningen en Wensink Mercedes-Benz kijken terug op een zeer geslaagde avond met heel veel enthousiaste reacties.
Lees meer...

5 februari 2016 - Vierde ster voor Restaurant De Librije

3-Sterren Restaurant De Librije in Zwolle kan genieten van een extra ster. Vanaf heden faciliteert Wensink Mercedes-Benz een nieuwe S-Klasse voor de speciale Butler Car service. Gasten worden door middel van de speciale Butler Car service op een aangename en exclusieve wijze gefaciliteerd in mobiliteit voor, tijdens en na afloop van hun verblijf bij De Librije.
Lees meer...

26 januari 2016 - Zeven smart forfour voor INTER-PSY

INTER-PSY uit Groningen heeft onlangs zeven smarts forfour in gebruik genomen. De auto’s zullen worden ingezet voor Effect Thuisbegeleiding, een onderdeel van de snelgroeiende Groningse onderneming. De smarts zijn geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink in Groningen.
Lees meer...

21 januari 2016 - Officiële reactie MBNL op resultaten emissietesten

Mercedes-Benz Nederland geeft zijn officiële reactie op het verschil in emissie tussen de testresultaten en de praktijk. De boodschap van de Board of Management van Daimler is glashelder: bij ons wordt niet gemanipuleerd!
Lees meer...

21 januari 2016 - Wensink Leeuwarden onderscheiden voor klantvriendelijkheid

Wensink ontvangt zeer hoge cijfers als het gaat om klanttevredenheid. Renzo Koopman kreeg hiervoor een speciale onderscheiding.
Lees meer...

7 januari 2016 - Verkoop Mercedes AMG Petronas 2015 World Champion Edition

Met het winnen van de constructeurstitel en de eerste twee plaatsen van het rijdersklassement van het wereldkampioenschap door Lewis Hamilton en Nico Rosberg viert Mercedes-AMG deze fantastische teamprestatie met een exclusieve special edition: de MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition, deze is vanaf 1-1-2016 te bestellen.
Lees meer...

7 januari 2016 - Alle Mercedes-Benz releases uit 2015

Mercedes-Benz kijkt met gepaste trots terug op het jaar 2015. Niet alleen heeft het bedrijf zijn beste formule 1-seizoen ooit achter de rug - ook heeft het een aantal mooie, nieuwe wagens geïntroduceerd. Bekijk een greep van de nieuwe collectie op deze pagina!
Lees meer...

2015

23 december 2015 - Niets te doen deze kerstvakantie?

Zoekt u deze kerstvakantie naar manieren om de tijd door te komen? Mercedes-Benz biedt een creatieve oplossing. Versla de verveling en creëer een eigen Mercedes-AMG GT of G63 voor in de kerstboom of op de schoorsteenmantel! Er bestaat zelfs een lege versie: herontdek uw creatieve zelf en ontwerp uw droom AMG GT!
Lees meer...

17 december 2015 - De Mercedes-Benz SLC 43 - een roadster volgens AMG

In maart 2016, exact twintig jaar na de introductie van zijn segment, krijgt de allereerste compacte roadster een nieuwe naam – SLC – en een verbeterde techniek en vormgeving. De naamsverandering onderschrijft de traditioneel nauwe band met de C-Klasse, waarmee de roadster veel van zijn techniek deelt.
Lees meer...

11 december 2015 - Wensink Mercedes-Benz Top Tien december

De tweede Wensink Mercedes-Benz top tien is hier! In deze decembereditie hebben wij jullie feedback verwerkt. In januari zullen wij de top tien opnieuw aanpassen, dus stuur jouw suggesties snel aan ons door!
Lees meer...

10 december 2015 - Sneakpreview: het interieur van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

Het voorjaar van 2016 staat voor Mercedes-Benz in het teken van de modellancering van de nieuwe E-Klasse Limousine. Meer dan ooit zal dit nieuwe model E-Klasse gericht zijn op innovatie. Innovatie die bijdraagt aan de dynamiek en sportiviteit van deze Limousine, maar ook aan veiligheid en comfort.
Lees meer...

7 december 2015 - Mercedes-Benz fabriek Sindelfingen produceert 20 miljoenste auto

In de fabriek van Mercedes-Benz in Sindelfingen is de 20 miljoenste auto van de band gelopen. De jubileumauto was een S 500 Plug-In Hybrid. Het bereiken van deze historische mijlpaal viel samen met nóg een heuglijke gebeurtenis: op zijn Facebookpagina kon Mercedes-Benz de 20 miljoenste fan begroeten.
Lees meer...

26 november 2015 - GGZ Friesland kiest voor smart forfour

GGZ Friesland heeft de sleutels van 20 smarts forfour in ontvangst genomen. Het zijn de eerste auto’s van in totaal 120 smarts forfour, die de komende jaren het gehele wagenpark van GGZ Friesland zullen vervangen. De auto’s worden ingezet in de verschillende teams van de Friese organisatie die zich richt op geestelijke gezondheidszorg in de provincie. De smarts worden geleverd door Wensink Mercedes-Benz in Leeuwarden.
Lees meer...

18 november 2015 - De nieuwe Mercedes-Benz SL: een legende – nu nóg dynamischer

Krachtige motoren, de negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC, DYNAMIC SELECT met vijf rijprogramma’s en Active Body Control met kantelfunctie in bochten zijn zaken die de legende naar een nieuw dynamisch niveau tillen. Zijn uitnemende geschiktheid voor dagelijks gebruik is nog versterkt door het vario-dak, dat nu kan worden bediend bij een snelheid tot 40 km/u, en de automatische kofferbakseparatie.
Lees meer...

18 november 2015 - De nieuwe Mercedes-AMG SL 63 en SL 65

Mercedes-AMG voorziet de SL 63 en SL 65 high-performance roadsters van verder opgewaardeerde technologie en een nog expressiever design. Het front is volledig nieuw vormgegeven, met een grotere grille die verder naar beneden doorloopt en de A-wing voorskirt.
Lees meer...

6 november 2015 - Wensink Mercedes-Benz Top Tien november

De allereerste Wensink Mercedes-Benz Top Tien is een feit! De mooiste, snelste en meest luxe wagens kregen een plek. Stuur ons jouw aanpassingen op Facebook! De redactie van Wensink Mercedes-Benz heeft onze showrooms en het internet afgestruind en is op de onderstaande lijst gekomen. De criteria voor deze lijst: snelheid, technische innovaties, uitstraling en faam binnen de autowereld.
Lees meer...

4 november 2015 - De nieuwe Mercedes-Benz GLS

Op 4 november 2015 werden niet alleen de eerste beelden aan de pers vrijgegeven maar is de nieuwe GLS tevens direct te bestellen. De facelift van de GL brengt de enige 7-zitter van Mercedes-Benz volledig up-to-date om zijn succesvolle pad in het segment te kunnen vervolgen. Dankzij zijn vernieuwde exterieur en interieur, maar ook de nieuwe features gaat hij met vertrouwen concurrentie aan.
Lees meer...

15 oktober 2015 - Mercedes-Benz B250 e ook in 2016 met 4% bijtelling

De Mercedes-Benz B 250 e (Electric Drive) zorgt met zijn krachtige elektromotor voor temperamentvol rijplezier – en dat ook nog eens lokaal emissievrij. Met slechts 4% bijtelling en een bijtellingstarief van € 56* per maand is de elektrisch aangedreven B-Klasse bijzonder aantrekkelijk voor zakelijk gebruik. Dat is ook in 2016 het geval. De B 250 e is leverbaar vanaf € 39.495,-.
Lees meer...

8 oktober 2015 - De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé is nu te bestellen

Het mooie design van de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé is een aanwinst voor het straatbeeld en straalt modern luxury uit. Tegelijkertijd wordt het interieur gekenmerkt door sportief getinte elegantie en stijl. De nieuwe C-Klasse Coupé kan nu worden besteld voor prijzen vanaf € 39.942* inclusief BTW en BPM. De eerste modellen staan in december in de showrooms van Wensink Automotive.
Lees meer...

7 oktober 2015 - Mercedes-Benz behaalt beste kwartaalcijfers ooit

Mercedes-Benz heeft zijn beste kwartaal ooit achter de rug. De wereldwijde verkoop ging met ruim 16 procent omhoog tot bijna 478.000 auto's. Dat maakte Daimler gister bekend. In de maand september was sprake van een verkoopstijging met bijna 16 procent tot 188.444 auto's, een maandrecord.
Lees meer...

6 oktober 2015 - Officieel statement vanuit Daimler m.b.t. 'diesel-affaire'

Sinds bijna twee weken overheerst de ‘diesel-affaire’ de media, en uiteraard wordt dat thema uitgebreid besproken. Daarom willen we nog eens duidelijk maken dat onze auto’s niet worden gemanipuleerd en dat dat in het verleden ook nooit is gebeurd! Het zogenaamde ‘defeat device’, een voorziening die de werking van de nabehandeling van uitlaatgassen ontoelaatbaar beperkt, werd en wordt niet door ons gebruikt. Dat geldt voor al onze diesel- en benzinemotoren wereldwijd.
Lees meer...

25 september 2015 - Mercedes-Benz C-Klasse zakenauto van het jaar 2016

Vorig jaar werd deze wagen verkozen tot Beste Nieuwkomer en in 2015 is de C-Klasse het meest verkochte model van Mercedes-Benz. De jury van het Driving Event was onder de indruk van de combinatie van de prijsstelling, de rijeigenschappen en het aantrekkelijke design van de C-Klasse. Voornamelijk als Lease Edition, een uitrustingspakket voornamelijk interessant voor zakelijke rijders, is de C-Klasse enorm compleet en aantrekkelijk.
Lees meer...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart