• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart
  •  

Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

De S-Klasse was al de maatstaf onder de limousines, maar doet hier nog eens een schepje bovenop. Mercedes-Benz heeft zijn vlaggenschip verregaand vernieuwd en onderstreept zijn rol als technologisch innovator met nieuwe motoren en baanbrekende technologieën. Met nieuwe en doorontwikkelde functies op het gebied van rijassistentie zet de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse bovendien de volgende stap richting autonoom rijden. 


Ontdek de nieuwe S-Klasse Limousine. Cares for what matters.Vraag informatie aan   

    

  3D-BESTUURDERSDISPLAY

  KEYLESS GO

  DIGITAL LIGHT

Cares for what matters

Bij de nieuwe S-Klasse staan wezenlijke zaken zoals unieke comfort- en veiligheidstechnologieën in het middelpunt. Technologieën waarop u kunt vertrouwen, ongeacht of u de bestuurder bent of als passagier achterin. Het geavanceerde bedieningsconcept MBUX zorgt in combinatie met luxueuze materialen voor een rijervaring als nooit tevoren.

In december hopen wij u de nieuwe S-Klasse te presenteren in onze showrooms. Bent u geïnteresseerd, laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard proberen wij - wanneer gevraagd - uw proefrit zo spoedig mogelijk te plannen.

Digitale cockpit

Luistert naar u. Denkt mee. En anticipeert.

Ontdek een intuïtieve rijervaring op topniveau. Het grote head-up display in de voorruit zorgt voor ultramoderne weergavetechnologie in uw blikveld. Deze augmented reality-weergave wordt aangevuld door een innovatief dashboard met een 3D-beeldscherm. Voor de bediening kunt u natuurlijke spraak of het centrale oled-touchbeeldscherm gebruiken. Het intelligente infotainmentsysteem MBUX daarentegen leert u steeds beter kennen en leert daarbij eveneens om met u mee te denken.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Uitgelichte voorraad huidige S-Klasse

 
 

Waar bent u naar op zoek?