Tel. 0800 - 936 746 5

Mercedes-Benz Leasen

Op weg zonder zorgen, voor een vast bedrag per maand.

Wanneer u leaset bent u verzekerd van een auto in topconditie. Dat is één van de vele voordelen, naast financiële zekerheid en vrijheid van administratieve bezigheden. Leasen kan zowel particulier als zakelijk erg voordelig zijn en daarom bieden wij u graag beide varianten aan. Maak kennis met zakelijke lease (operationele lease) en particuliere lease (Privilease).

Operationele lease

Bij Operationele lease betaalt u één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas. Mercedes-Benz Financial zorg voor de aankoop van de door u samengestelde Mercedes-Benz. U ontvangt, over een vooraf afgesproken periode, het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz waardoor u de auto in feite huurt. Mercedes-Benz Financial is de juridisch en economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de Mercedes-Benz bij ons op de balans staat, en niet bij u.


Bovendien zijn wij daarmee ook verantwoordelijk voor het economisch risico dat samenhangt met het ouder worden van uw auto, waardoor het restwaarderisico bij ons blijft. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuwe Mercedes-Benz te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.


Meer informatie over Operationele lease


Privilease van Mercedes-Benz

Een tweede voordelige leaseoptie van Mercedes-Benz is Privilease. Dit is een leasevorm voor zowel zakelijke als privé kringen. U betaalt één vast bedrag per maand en bent hiermee verzekerd van een nieuwe Mercedes-Benz plus onderhoud, reparatie, nieuwe zomer- en winterbanden, verzekering en nog veel meer. Nog een voordeel: u heeft hier geen papierwerk van. Wij regelen namelijk alles voor u. 


Privilease is erg flexibel. De hoogte van het maandbedrag dat u betaalt is afhankelijk van het aantal kilometers dat u maakt, de looptijd van het contract en de keuze om een aanbetaling te doen. Eén van de voordelen van Privilease is dat u bij het afsluiten van het contract niet in één keer een grote som geld neer hoeft te leggen. Dit in tegenstelling tot wanneer u een nieuwe auto zou kopen. 


Ook terwijl het contract loopt heeft u voordeel. U betaalt namelijk geen fiscale bijtelling en u hoeft geen kilometerregistratie bij te houden. En u bepaalt zelf in welke Mercedes-Benz u rijdt. 


Meer informatie over Privilease