Tel. 0800 - 936 746 5

Financieren

Ontloop een financieel risico, zakelijk en privť.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun auto aan te schaffen met een vorm van financiering. Met de financieringsvormen van Mercedes-Benz kunt u de auto aflossen, terwijl u geld overhoudt voor andere dingen zoals uw gezin, vakanties of beleggingen. Er bestaan twee soorten financiering van Mercedes-Benz: zakelijke financiering (financiŽle lease) en privť financiering (huurkoop).

FinanciŽle lease (zakelijk)

FinanciŽle lease is een vorm van financiering waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en zelf eigenaar wordt van de auto. U betaalt zelf welk gedeelte van de aanschaf u financiert: u kunt het gehele bedrag van de auto (exclusief BTW) financieren of een aanbetaling doen. Als u financiŽle lease aansluit , dan moet u enkel de BTW altijd aanbetalen. 


Het maandbedrag dat u betaalt om de financiering af te lossen, kunt u verlagen door een slottermijn in het contract op te nemen. Een slottermijn is een restantbetaling aan het einde van uw leasecontract. Dit bedrag is maximaal gelijk aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen.

Extra informatie

Met financiŽle lease bent u, in tegenstelling tot andere leasevormen, zelf economisch eigenaar van uw auto. Om deze reden komt de auto op de bedrijfsbalans van uw organisatie te staan. Als taxi-ondernemer heeft u de mogelijkheid tot een investeringsaftrek. 


U kunt ervoor kiezen om uw financiŽle lease te combineren met enkele aanvullende diensten. Denk hierbij aan autoverzekeringen, een servicecontract en (verlengde) SterGarantie. Met deze aanvullende diensten bent u te allen tijde verzekerd van een auto in topconditie, service waar u ook bent en professioneel onderhoud op elk moment dat uw auto het nodig heeft. Dit geeft u een zorgeloze rijervaring!

Huurkoop (privť)

Wij helpen u ook graag met uw autofinanciering wanneer u de auto privť aanschaft. Hiervoor bestaat  huurkoopfinanciering. Deze financiering kunt u volledig personaliseren. Het maandbedrag is afhankelijk van de duur van de financiering en een eventuele aanbetaling. Ook kunt u hiervoor een slottermijn opnemen. Een slottermijn is een restantbetaling aan het einde van uw leasecontract. Dit bedrag is maximaal gelijk aan de vooraf ingeschatte inruilwaarde van uw nieuwe Mercedes-Benz. 


U kunt ervoor kiezen om uw huurkoop te combineren met enkele aanvullende diensten. Denk hierbij aan autoverzekeringen, een servicecontract en (verlengde) SterGarantie. Met deze aanvullende diensten bent u te allen tijde verzekerd van een auto in topconditie, service waar u ook bent en professioneel onderhoud op elk moment dat uw auto het nodig heeft. Dit geeft u een zorgeloze rijervaring!


Meer informatie over Huurkoop