Tel. 0800 - 936 746 5

Mercedes-Benz autoverzekering

Autorijden wordt pas echt leuk wanneer u zorgeloos rijdt. Als u zich niet meer druk hoeft te maken over verzekeringen, schade, diefstal en alles wat daarmee te maken heeft, dan kunt u zich volledig focussen op het rijden. Dan kunt u pas echt genieten van de rit en genieten van uw auto.

 

Onze missie is alles wat we hierboven beschrijven: uw rijervaring zorgeloos en aangenaam maken. Daarom bieden wij u graag een Mercedes-Benz autoverzekering aan. Met deze verzekering garanderen wij één vast aanspreekpunt, hulpdiensten die snel ter plekke zijn, vergelijkbaar vervangend vervoer en professioneel en snel schadeherstel.

Voordelig en volledig

De Mercedes-Benz verzekering is volledig en voordelig. Wij durven 100% achter de kwaliteit van deze verzekering te staan. Daarnaast bespaart u op uw verzekeringskosten. Mercedes biedt lage alarmeisen en een eigen risico van €0,00.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op deze website. Ook mag u contact opnemen met ons, of langskomen in onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij helpen u graag. Aangenaam!


Meer informatie:

 
Joost Bosma
Manager verzekeringen
T: (038) 425 5757
E: Joost.bosma@wensink.nl