• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Financieren

  •  

Financieren

 

Wensink biedt financieringsoplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te financieren zijn zeer uitgebreid. Denk hierbij aan Financial lease (zakelijk leasen) via Wensink Lease of via Mercedes-Benz Financial. Mercedes-Benz Financial maakt het mogelijk om uw Mercedes-Benz te financieren door middel van FinanciŽle lease voor zakelijke klanten en Huurkoop voor particuliere klanten.

Zakelijk financieren met financial lease via Wensink Lease

Wensink Lease is dť leasemaatschappij voor ondernemende mensen. Van MKB-bedrijven, wagenparkbeheerders tot organisaties met interesse in bestelwagens of truck lease. We luisteren naar uw wensen. Ook als situaties binnen uw organisatie veranderen. Of het nu mťť of tegenzit. Wij regelen het.

Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd, hoeft u geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met u van tevoren bepaald. Zo bent u flexibel om te kiezen wat het beste bij uw onderneming past. Bij Financial Lease kiest u dus voor:

  • Bezit
  • Vast maandbedrag
  • Flexibiliteit
  • Investeringsaftrek
  • Recht op BTW teruggave

Zakelijke financiering aanvragen via Wensink Lease


FinanciŽle lease via Mercedes-Benz Financial

Met financiŽle lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. Bovendien wordt u, na het voldoen van de laatste termijn, eigenaar van de auto.

Bij financiŽle lease kunt u ervoor kiezen om de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief BTW volledig te financieren. De BTW dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Daarnaast is het mogelijk om een extra aanbetaling te doen (wellicht verkregen uit de inruil van uw huidige auto). U kunt het maandbedrag verder verlagen door een slottermijn in het contract op te nemen. Dit is een restantbetaling aan het einde van het contract die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen.. U betaalt tijdens de vooraf overeengekomen looptijd elke maand een vast bedrag.

Op deze manier weet u dus precies waar u aan toe bent. Aangezien u economisch eigenaar bent van de auto komt deze op de bedrijfsbalans van uw onderneming te staan. Voor taxi-ondernemers is investeringsaftrek mogelijk bij financiŽle lease.

Een zakelijke financiering bestaat altijd uit rente en aflossing. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals de Mercedes-Benz autoverzekering, een servicecontract en een SterGarantie (verlengde garantie).


Huurkoop via Mercedes-Benz Financial

Een huurkoopfinanciering van Mercedes-Benz Financial kunt u volledig op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Het maandbedrag kunt u verlagen door een aanbetaling of slottermijn op te nemen en de periode van uw overeenkomst bepaalt u zelf. De slottermijn (restantbedrag) is maximaal gelijk aan de vooraf ingeschatte inruilwaarde van uw Mercedes-Benz. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden met een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto.

Een huurkoopfinanciering bestaat altijd uit rente en aflossing. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de huurkoop ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals de Mercedes-Benz autoverzekering, een servicecontract en een SterGarantie (verlengde garantie). 

Waar bent u naar op zoek?