• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Diensten bij Wensink

  •  

Diensten bij Wensink

 

Zoals u van Mercedes-Benz mag verwachten, biedt Mercedes-Benz Financial Services een eersteklas diensten- en servicepakket om uw mobiliteit te garanderen. Met gerichte diensten op het gebied van leasen en financieren, reparatie en onderhoud, verlengde garantie en verzekeringen bent u altijd verzekerd van een complete oplossing op maat. Mercedes-Benz Financial Services maakt uw mobiliteitsoplossing compleet.

Leasen

Wensink biedt leaseoplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen zijn zeer uitgebreid. Denk hierbij aan leasen via Wensink Lease of via Mercedes-Benz Financial. We bieden lease oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest: met leasen kiest u altijd voor zekerheid en gemak, zodat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Financieren

Wensink biedt financieringsoplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te financieren zijn zeer uitgebreid. Denk hierbij aan Financial lease (zakelijk leasen) via Wensink Lease of via Mercedes-Benz Financial. Mercedes-Benz Financial maakt het mogelijk om uw Mercedes-Benz te financieren door middel van Financiële lease voor zakelijke klanten en Huurkoop voor particuliere klanten.

Verzekering

Bij schade of diefstal wilt u graag snel en klantvriendelijk geholpen worden. Het is dan prettig om te kunnen vertrouwen op een uitstekende schadeafhandeling: met uw eigen dealer als aanspreekpunt, hulpdiensten die snel ter plaatse zijn, een vergelijkbare Mercedes-Benz als vervangende auto (indien beschikbaar) en schadeherstel alleen met Mercedes-Benz originele onderdelen.

Fleet

Wensink Mercedes-Benz is uw totaalpartner als het gaat om mobiliteit. Ook als het gaat om uw wagenpark. Voor iedere inzet hebben wij de juiste auto. Of u nu opzoek bent naar luxe en ruimte of de meest kostenefficiënte auto, met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag persoonlijk. Daarom bezoeken we u graag op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Wel zo aangenaam! 

Certified

Bent u op zoek naar een occasion? Maar wel één die hetzelfde comfort en dezelfde zekerheid biedt als een nieuwe? Dan is er voor u Mercedes-Benz Certified. Het kwaliteitslabel voor een tweedehands Mercedes die maximaal 6 jaar oud is en maximaal 150.000 kilometer heeft gereden. Zorgeloos onderweg, wel zo aangenaam!

 

Waar bent u naar op zoek?