De nieuwe Sprinter Gesloten bestelwagen.

Sprinter Gesloten Bestelwagen

Geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen is met vier carrosserielengten, drie dakhoogten en een laadruimtevolume tot 17 m3 in indrukwekkend veel uitvoeringen leverbaar. Dankzij de talrijke uitvoeringen en uitrustingen zijn zowel rendabele instapmodellen mogelijk als uitvoeringen met een uitgebreide uitrusting.Sprinters met de nieuw verkrijgbare voorwielaandrijving hebben bijvoorbeeld een lagere basisprijs, extra volume en een lagere laaddrempel vergeleken met voertuigen met achterwielaandrijving.


Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Natuurlijk hebben we al het goede behouden. Zo kunnen veel op- en uitbouwoplossingen zonder grote aanpassingen weer worden gebruikt.


Daarmee is de Sprinter dankzij de innovatiekracht en een ervaring van meer dan 20 jaar opnieuw toonaangevend als geavanceerde, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing.


Highlights Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen

  • Eindeloos veel mogelijkheden tot efficiente en effectieve inzet met de Mercedes PRO connectiviteitsoplossingen
  • Krachtige en soepele 9G-TRONIC & 7G-TRONIC PLUS volautomaten
  • Revolutionair Mercedes-Benz Uses Experience (MBUX) met 10"25 inch haarscherp touch-screen
  • Maatwerk standaard met meer dan 1.700 varianten en 600 opties

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

accessoire overzicht

 
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart