• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

  De GLE SUV straalt niet alleen kracht uit; het creëert ook nieuwe maatstaven op aerodynamicagebied in het SUV-segment.

  Exterieurdesign: moderne luxe, op elk terrein.

  De lange wielbasis, korte overgangen en grote velgen laten er geen twijfel over bestaan dat de GLE SUV zich in elk terrein thuis voelt. Het front oogt krachtig door de rechtopstaande grille met achthoekige SUV-vorm, de prominente bodenbeschermingsplaat en de motorkap met twee powerdomes. De reflectoren aan de achterzijde zijn verder naar onder geplaatst en de achterlichten zijn opgedeeld in twee delen waardoor de achterkant dynamischer en breder oogt.

  Interieurdesign: indrukwekkende uitstraling.

  De opvallende, verhoogde middenconsole vormt een robuust contrast met het dashboard, dat lijkt te zweven. De twee opvallende handgrepen op de middenconsole zijn kenmerkend voor offroaders. Het nieuwe sportstuur met zijn markante, sculptuurachtige spaken benadrukt de indrukwekkende uitstraling van SUV-interieur. Daarnaast beschikt de GLE over een ruime bagageruimte van maar liefst 2.055 liter als de tweede zitrij wordt neergeklapt. Een derde zitrij is als optie leverbaar.

  Comfortabel en veilig rijden over elk terrein.

  De E-ACTIVE BODY CONTROL zorgt ervoor dat de veer- en demperkrachten individueel worden geregeld bij elk wiel. Dit compenseert knik- en duikbewegingen waardoor de bestuurder comfortabeler rijdt over een onverharde weg. Daarnaast beschikt de GLE over een actieve file-assistent die een stilstaande rij auto’s vroegtijdig herkent en de bestuurder actief ondersteunt in het stop-and-go verkeer tot een snelheid van 60 km/h. Het helpt zelfs bij het vormen van een rijbaan voor de hulpdiensten.

  Video

  Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?