• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

  Met krachtige viercilindermotoren, rijassistentiesystemen en MBUX beschikt de GLA over alle sterke punten van de compacte modellen.

  Exterieurdesign: dynamisch en zelfbewust.

  Typerend voor de GLA zijn de powerdomes in de motorkap die, samen met de tot 20 inch grote velgen, de zelfbewuste uitstraling versterken. De strakke vormgeving, met gereduceerde lijnen en geaccentueerde oppervlakken, straalt sportiviteit en moderniteit uit. De achterlichten zijn tweedelig, waarbij de reflectoren afzonderlijk in de bumper zijn geplaatst. Dit maakt het mogelijk om de laadopening breder te maken, waardoor het in- en uitladen gemakkelijker wordt én de achterkant breder lijkt. 

  Interieurdesign: optimaal gebruiksgemak.

  De standaard in hoogte verstelbare bagageruimtebodem biedt veel variabiliteit. Wanneer de achterbankleuning is neergeklapt en de bagageruimtebodem in de bovenste stand staat, kan een bijna vlakke laadvloer tot aan de voorstoelen worden gecreëerd. Verder hebben ronde luchtuitstroomopeningen een hoogwaardige turbinelook met verfijnde luchtgeleidingsbladen. Tot de standaarduitrusting behoort het infotainmentsysteem MBUX. De belangrijkste pluspunten van dit systeem zijn de zelflerende software, de spraakbediening en de navigatie met augmented reality.

  Een oogje in het zeil: de rijassistentiesystemen.

  De GLA is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen. De functies van het rijassistentiepakket omvatten bijvoorbeeld de afslagfunctie, de noodrijbaanfunctie, de uitstapwaarschuwingsfunctie bij naderende fietsers of voertuigen alsmede voetgangerswaarschuwing bij zebrapad. Daarnaast helpt de actieve afstandsassistent DISTRONIC de bestuurder met remmen voor stilstaande voertuigen en beschikt het over een parkeerassistent. Ook kan het ECO-programma geactiveerd worden om zuiniger te rijden.

  Video

  Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?