• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

  Mercedes-Benz maakt de GLB, de ruime compacte SUV, nog aantrekkelijker voor klanten door talrijke noviteiten en een uitgebreidere standaarduitrusting 

  Exterieurdesign: offroad-uitstraling.

  Talrijke noviteiten en een uitgebreidere standaarduitrusting – Mercedes-Benz maakt de GLB, de ruime compacte SUV, nog aantrekkelijker voor klanten. De vernieuwde voorbumper met optische onderrijbeveiliging wijst op zijn offroad-genen. De SUV-grille met vier horizontale lamellen en geïntegreerde ster benadrukt dit. De atletische schouderpartij met perfect gemodelleerde flanken zorgt voor een interessant spel van licht en schaduw en een breder ogende achterzijde.
  Daar komen nog bij markante full-led koplampen en full-led-achterlichten. Mercedes-Benz breidt het optie-aanbod uit met vier extra velgdesigns en een nieuwe lak spectraalblauw metallic. In de basisuitvoering is de nieuwe GLB voorzien van 17” vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, hoogglanzend zwart en glansgedraaid. De GLB kan echter ook worden geconfigureerd met 18” tot 20” velgen.

  Interieurdesign: robuust SUV-karakter.

  Een van de highlights in het aanzienlijk opgewaardeerde interieur is het vrijstaande dubbele screen. Standaard zijn een 7” en een 10,25” display voor respectievelijk het combi-instrument en het multimediadisplay, als optie zijn twee 10,25” displays in widescreenlook leverbaar. De ronde luchtuitstroomopeningen in turbinelook stralen sportieve elegantie uit en contrasteren met de rechtlijnige, offroad-typische interieurelementen in aluminiumlook. Het stuurwiel van de huidige generatie is standaard bekleed met leder, als alternatief is lederlook ARTICO leverbaar. Bovendien is voor het eerst stuurwielverwarming leverbaar voor de AMG Line.

  Nieuwste generatie MBUX met intuïtieve bediening en adaptieve software

  De GLB beschikt nu over de nieuwste generatie MBUX met nieuw ontworpen weergavestijlen. ‘Klassiek’ biedt alle relevante bestuurdersinformatie, terwijl ‘Sportief’ indruk maakt met de dynamische toerenteller. Wie zich wil beperken tot essentiële inhoud, kan ‘Subtiel’ kiezen. In combinatie met de drie modi Navigatie, Assistentie en Services en de tien kleurenwerelden van de sfeerverlichting beschikken klanten over tal van individualiseringsmogelijkheden. Alle eerdere functies, zoals Media, Telefoon of Voertuig, zijn nog steeds beschikbaar, en kunnen gemakkelijk worden bediend via het touchscreen of de vingerpads op het stuurwiel.

  Download brochure Download prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?