De nieuwe GLB.

Open to what's next.

De nieuwe GLB.

De nieuwe GLB is er en te verkrijgen vanaf €50.790,-. De GLB is de meest veelzijdige compacte SUV die Mercedes-Benz ooit heeft gebouwd. Krachtige proporties met een korte overhang voor en achter, een design met offroad-kenmerken en optioneel vierwielaandrijving 4MATIC en een speciaal offroad-licht dat bij lage snelheden helpt bij het herkennen van obstakels vlak voor de auto. Een ruime gezinsauto: optioneel wordt de GLB als eerste Mercedes-Benz in dit segment geleverd als zevenzitter. 


Alle ruimte voor avontuur: maximaal zeven zitplaatsen.

Tot de comfortdetails op de derde zitrij behoren twee bekerhouders tussen de stoelen en twee opbergvakken met een rubber inzetstuk aan de linker- en rechterzijde van de bagageruimte, beide met usb-aansluiting. De stoelen kunnen in de bagageruimtebodem worden verzonken om de bagageruimte te vergroten.


Offroad-uitstraling: het exterieurdesign.

De krachtige proporties van de GLB onderstrepen zijn offroad-design: de oppervlakken van de carrosseriedelen worden benadrukt, met gereduceerde lijnen en nauwkeurige overgangen. Het rechtopstaande front met de markante koplampen verwijst duidelijk naar de offroad-genen, net als de korte overhang voor en achter. 


Voordelen van de GLB:

  • Leverbaar in 6 motoren
  • Bagageruimtevolume tot 1.805 liter
  • Leverbaar als 7-zitter
  • Mercedes MBUX

Voorraad nieuwe Mercedes-Benz GLB

Plan hier uw proefrit in de GLB

proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart