De nieuwe GLB.

Open to what's next.

GLB.

De nieuwe GLB is er! Door en door doordacht. De meest veelzijdige compacte SUV die Mercedes-Benz ooit heeft gebouwd. Een groots ontwerp. Voor grootse opgaven. Elke lijn, elk detail heeft slechts één doel: ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk ruimte hebt. De nieuwe GLB, dé 7-zitter van Mercedes-Benz biedt u comfort dat u zelden in deze vorm tegenkomt. In deze nieuw compacte SUV is het heel gemakkelijk om het u gemakkelijk te maken!


Offroad-uitstraling: het exterieurdesign.

De krachtige proporties van de GLB onderstrepen zijn offroad-design: de oppervlakken van de carrosseriedelen worden benadrukt, met gereduceerde lijnen en nauwkeurige overgangen. Het rechtopstaande front met de markante koplampen verwijst duidelijk naar de offroad-genen, net als de korte overhang voor en achter. Het zijaanzicht wordt ter hoogte van de C-stijl bepaald door de atletische, sensueel gevormde schouderpartij, een effect dat wordt versterkt door de oplopende taillelijn. De over de dorpels doorlopende portieren verhogen enerzijds het instapcomfort, anderzijds zorgen ze dat de instap schoon blijft en verhogen ze de bescherming bij een aanrijding van opzij. Rondom lopende en beschermende claddings voegen zich naadloos in het geheel en versterken het offroad-karakter van de auto, net als de optische bodembeschermingsplaat voor en achter.


Mercedes-Benz User Experience

Het dashboard is gemaakt uit één stuk, met optische uitsparingen ter hoogte van de bestuurder en de bijrijder. De bestuurder kijkt uit op een widescreen cockpit met bediening en weergave via MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Nieuw zijn de offroad-achtige buiselementen van gefreesd aluminium aan de onderkant van het dashboard. Deze geven de dashboarddrager een robuuste, krachtige uitstraling met een zekere funfactor. Onder de daarnaast geplaatste drie ronde luchtuitstroomopeningen bevindt zich de airconditioning, met knoppen die uit een aluminium cilinder lijken gefreesd.


Features Mercedes-Benz GLB

De nieuwe GLB heeft veel nieuwe features:

  • Leverbaar met zeven zitplaatsen
  • Bagageruimte van 560 liter tot maximaal 1.755 liter (cijfers voor de vijfzitter)
  • MBUX
  • Multibeam LED-koplampen

proefrit

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart