CLA Coupé

Play by your rules

CLA Coupé

De CLA is ontworpen om perfect aan te sluiten op uw lifestyle. Met een glanzende diamond grille, gespierde schouders en een brede achterzijde zijn alle blikken op hem gericht. En op u. Voor de set-up is één druk op de knop voldoende. Als optie kan zelfs de demping worden versteld. Het meest sportieve komt echter nog. In de AMG Performance-modellen wordt u gekatapulteerd naar een plek waar u heel veel rijplezier kunt beleven. De CLA Coupé is verkrijgbaar vanaf € 36.364,-


In de nieuwe CLA Coupé kunt u dankzij MBUX net zo communiceren als met een van uw vrienden. Met natuurlijke spraak, touch of intuïtieve gebaren. Maar altijd op de manier zoals u dat wilt.

Features Mercedes-Benz CLA Coupé

De nieuwe CLA Coupé heeft veel nieuwe features, waaronder:

  • Mercedes connect me
  • 64 kleuren interieurverlichting
  • Sportieve Diamond grill
  • Multibeam LED koplampen
  • MBUX-interieurassistent
  • Telefoon draadloos opladen
  • Frameloze portieren

Wanneer het om veiligheid gaat, is de nieuwe CLA heel rationeel.
Alles bij elkaar, en allemaal voor u. Bij de rijassistentiepakketten zijn de assistentie- en veiligheidssystemen gecombineerd. Deze systemen kunnen gevaarlijke rijsituaties tijdig herkennen, waarschuwingen tonen en in een noodsituatie autonoom remmen.


MBUX-interieurassistent
De MBUX-interieurassistent maakt een intuïtieve, natuurlijke bediening van verschillende comfort- en MBUX-functies mogelijk door middel van bewegingsherkenning. Een camera in de dakconsole registreert de bewegingen van uw handen en armen. Als een hand het touchscreen of het touchpad nadert, verandert de weergave in het mediadisplay en worden bepaalde elementen prominenter weergegeven.

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart