De nieuwe A-Klasse Limousine

Just like you.

A-Klasse Limousine

Een van de meest klassieke vormen van een auto is nu ook een van de modernste. Bij de A-Klasse Limousine is het three box-design sportiever dan ooit. Meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse. De MBUX (Mercedes-Benz User Experience) neemt autorijden niet uit handen maar maakt dit wel zo aangenaam mogelijk. 


De A-Klasse Limousine staat vanaf nu in de showrooms! De A-Klasse Limousine is verkrijgbaar vanaf € 37.287,- 


Plan direct uw proefrit

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw A-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Geheel aan uw wensen aan te passen 

Het design is overrompelend, het bedieningssysteem revolutionair. En u kunt de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse Limousine bovendien zelf aanpassen waardoor hij net zo uniek wordt als u. Van veiligheid tot comfort en van het Hands-Free openingssysteem tot een Intelligent Widescreen Cockpit, de A-Klasse Limousine is even praktisch als verleidelijk mooi.


Features Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

De nieuwe A-Klasse Limousine heeft veel nieuwe features, waaronder: Mercedes connect me

  • 64 kleuren interieurverlichting
  • Sportieve Diamond grill
  • Multibeam LED koplampen
  • MBUX
  • Telefoon draadloos opladen

Liever een A-Klasse uit voorraad?

Bent u overtuigd van de Mercedes-Benz A-Klasse, maar rijdt u liever een occasion? Wensink Mercedes-Benz heeft altijd een ruime voorraad! Rijd extra voordelig én extra snel weg in een Mercedes-Benz A-Klasse.


Bekijk hier onze A-Klasse voorraad  Contact over A-Klasse Limousine Download de prijslijst Download de brochure

Andere carrosserievarianten

A-Klasse

Vind hier de dichtstbijzijnde vestiging

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart