Never stop improving.

De C-Klasse Limousine.

C-Klasse Limousine

De C-Klasse legt de lat hoog: sportief, krachtig en luxueus. Deze limousine heeft bovendien de beste aerodynamische eigenschappen in zijn klasse. Dat maakt ’m zuiniger, stil en geeft ’m een onweerstaanbaar silhouet. Een uitstraling die altijd weer bijzonder is, niet in de laatste plaats omdat u naar eigen inzicht verschillende uitrustingslijnen met elkaar kunt combineren. De C-Klasse loopt, dankzij de innovatieve technologie ver voor op de concurrentie.


Nieuwe digitale bedienings- en aanduidingservaring.
U kunt de nieuwe C-Klasse net zo intuïtief en eenvoudig bedienen als een smartphone. Op het volledig digitaal uitgevoerde combi-instrument worden gegevens op een geheel nieuwe manier gevisualiseerd. Voor een geheel persoonlijke ervaring staan daarvoor drie geanimeerde weergavestijlen ter beschikking.

In combinatie met het nieuwe 10,25 inch display met hoge resolutie van het multimediasysteem, de nieuwe touch control buttons en het spraakgestuurde LINGUATRONIC wordt bedieningscomfort op topniveau gegarandeerd.


Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparatuur
Opladen tijdens het rijden. Uw smartphone ligt in een handomdraai op zijn vaste plaats in de middenconsole om daar draadloos opgeladen te worden. Ongeacht het model of merk kunnen alle smartphones draadloos worden opgeladen die de Qi-standaard ondersteunen.


Andere carrosserievarianten

C-Klasse Coupé

C-Klasse Estate

C-Klasse Cabriolet

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

Vind hier de dichtstbijzijnde vestiging

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart