De nieuwe A-Klasse.

Just like you.

A-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat de nieuwe A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment. Alle uitvoeringen van de nieuwe A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren en hoewel de sportieve uitstraling behouden is gebleven, is het praktische gebruiksgemak toegenomen.


Voorraad gebruikte Mercedes-Benz A-Klasse 

Mercedes-Benz Intelligent Drive
Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw A-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Geheel aan uw wensen aan te passen 
Het design is overrompelend, het bedieningssysteem revolutionair. En u kunt de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse Limousine bovendien zelf aanpassen waardoor hij net zo uniek wordt als u. Van veiligheid tot comfort en van het Hands-Free openingssysteem tot een Intelligent Widescreen Cockpit, de A-Klasse Limousine is even praktisch als verleidelijk mooi.

Features Mercedes-Benz A-Klasse
De nieuwe A-Klasse heeft veel nieuwe features, waaronder: Mercedes connect me
  • 64 kleuren interieurverlichting
  • Sportieve Diamond grill
  • Multibeam LED koplampen
  • MBUX
  • Telefoon draadloos opladen

Andere carrosserievarianten

 A-Klasse Limousine

proefrit

 

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

Vind hier de dichtstbijzijnde vestiging

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart