Rock. Star.

De CLA Shooting Brake.

CLA Shooting Brake

Ontdek de nieuwe CLA Shooting Brake in onze showrooms.

Haalt alles eruit wat erin zit. De sportieve, veelzeggende CLA Shooting Brake is opzienbarend, comfortabel en veilig. Uniek maar geen trendvolger. Bij de CLA Shooting Brake is het beste uit twee werelden verenigd: de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een estate. Het front met diamond grille is een ware blikvanger. De stijlvolle designelementen zorgen voor een VIP-interieur. De spannende daklijn leidt het oog naar de achterzijde.


Download de prijslijst Download de brochure


Unieke uitstraling

De perfecte proporties van de nieuwe CLA Shooting Brake beginnen bij de licht naar voren overhellende diamond grille, worden voortgezet door de frameloze portieren en gespierde schouderpartij, en eindigen in de opvallende achterzijde.
In het design van het interieur van de CLA Shooting Brake is technologische power gekoppeld aan een sportieve stijl. Dit karakter wordt tot in het kleinste detail verder benadrukt door ultramoderne aanduidings- en bedieningselementen. Kortom, hier kunt u doen waar u zin in hebt en helemaal uzelf zijn.


MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Meer dan deze twee woorden hebt u niet nodig om, net als met uw vrienden, te communiceren met de nieuwe CLA Shooting Brake. Dat kunt u doen met natuurlijke spraak, maar ook zonder woorden, bijvoorbeeld met touch of intuïtieve gebaren.
Dankzij kunstmatige intelligentie kan MBUX uw voorkeuren waarnemen en dingen van u leren, zoals de temperatuur waarbij u zich het prettigst voelt in de auto of wat uw favoriete muziek is. MBUX kan u ook door spraak gestuurd overal naartoe navigeren, en kan u ongetwijfeld ook restaurants aanbevelen die u uitstekend bevallen.


Features Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

De nieuwe CLA Shooting Brake heeft veel nieuwe features, waaronder:

  • Mercedes connect me
  • 64 kleuren interieurverlichting
  • Sportieve Diamond grill
  • Multibeam LED koplampen
  • MBUX-interieurassistent
  • Telefoon draadloos opladen
  • Frameloze portieren


Welkom in de showroom

Komt u de nieuwe CLA Shooting Brake vanaf 7 september bekijken in één van onze showrooms? Als één van de eersten van Nederland kunt u dit vernieuwde model bekijken en een proefritje maken. Laat u inspireren en overtuigen in de showroom! Zoek hier naar een vestiging bij u in de buurt!


Liever een CLA Shooting Brake uit voorraad?

Bent u overtuigd van de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, maar rijdt u liever een occasion? Wensink Mercedes-Benz heeft altijd een ruime voorraad! Rijd extra voordelig én extra snel weg in een Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.


Bekijk hier onze CLA Shooting Brake voorraad

Andere carrosserievarianten

CLA Coupé

proefrit

 

brochure

 

offerte

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

accessoire overzicht

 

Vind hier de dichtstbijzijnde vestiging

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart