Rock. Star.

De CLA Shooting Brake.

CLA Shooting Brake

Haalt alles eruit wat erin zit. De sportieve, veelzeggende CLA Shooting Brake is opzienbarend, comfortabel en veilig. Uniek maar geen trendvolger. Bij de CLA Shooting Brake is het beste uit twee werelden verenigd: de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een estate. Het front met diamond grille is een ware blikvanger. De stijlvolle designelementen zorgen voor een VIP-interieur. De spannende daklijn leidt het oog naar de achterzijde.


Unieke uitstraling

De smalle koplampen, powerdomes en diamond grille domineren het front. Met name zijn exclusieve ‘Coke Bottle’-design wekt emoties op. Bovendien zijn de voorste en achterste wielkasten verbreed, terwijl de taille sportief en slank is. Frameloze portieren openen de weg naar een interieur met een hightech ambiance - kwaliteit en elegantie ontmoeten elkaar op volledig digitale displays. Optioneel kan het interieur worden voorzien van sfeerverlichting met 64 kleuren. En het zitcomfort krijgt een nieuwe dimensie met een massage- en ventilatiefunctie.


Liever een CLA Shooting Brake uit voorraad?

Bent u overtuigd van de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, maar rijdt u liever een occasion? Wensink Mercedes-Benz heeft altijd een ruime voorraad! Rijd extra voordelig én extra snel weg in een Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.


Andere carrosserievarianten

CLA Coupé

proefrit

 

brochure

 

offerte

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

accessoire overzicht

 

Vind hier de dichtstbijzijnde vestiging

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart