Sport Editions voor de A-Klasse en C-KlasseDe compacte A-Klasse en de C-Klasse Limousine en Estate zijn tijdelijk leverbaar als Sport Edition. Voor beide modellen is een sportief en attractief optiepakket samengesteld dat een aanzienlijk klantvoordeel oplevert van ruim € 4.000,-.


A-Klasse Sport Edition
Nieuw leverbaar op de A-Klasse* is de ‘Sport Edition’ die het sportieve uiterlijk van de A-Klasse combineert met een uitgebreid optiepakket. Denk aan een AMG exterieur, sportstoelen, achteruitrijcamera, 18-inch lichtmetalen velgen, high-performance LED-koplampen, 8-inch mediadisplay en smartphone integratie. Het klantvoordeel loopt hiermee op tot € 4.150,-.

De rijke uitrusting van de A-Klasse Sport Edition is verder uit te breiden met het Upgrade pack Sport Edition, waarmee de A-Klasse aanvullend wordt voorzien van metallic lak, Garmin® MAP PILOT incl. Live Traffic en de actieve parkeerassistent. Bij dit pakket loopt het totale klantvoordeel met € 640,- op tot maar liefst € 4.790,-.

Er is al een A-Klasse Sport Edition leverbaar vanaf € 31.103,-. Bekijk de volledige uitrusting van de A-Klasse Sport Edition in de prijslijst.

A-Klasse prijslijst (pdf)

Actievoorwaarden

  • Geldig zolang de voorraad strekt.
  • A-Klasse Sport Edition is leverbaar als A160, A180/A180d en A200/A200d.
  • Upgrade pakket Sport Edition alleen icm code P66.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM en exclusief geadviseerde kosten rijklaar maken.
  • *De Sport Edition geldt voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.


C-Klasse Sport Editions
Wie de C-Klasse Limousine en Estate* een sportiever uiterlijk wil geven, heeft nu de beschikking over een aantrekkelijke Sport Edition met een direct klantvoordeel van € 5.707,-.

Rijk uitgerust op basis van een AMG Line exterieur en een AVANTGARDE interieur, zijn de Sport Editions onder meer voorzien van 18” AMG vijfspaaks lichtmetalen velgen, High-performance led-koplampen en een multifunctioneel AMG sportstuur. Dankzij verwarmbare voorstoelen, zitcomfortpakket, spiegelpakket en een dodehoekassistent worden ook het comfort- en veiligheidsniveau naar een hoger plan getild.

Bekijk de volledige uitrusting van de C-Klasse Sport Editions in de prijslijst.

C-Klasse Limousine prijslijst (pdf)

C-Klasse Estate prijslijst (pdf)


Actievoorwaarden:

  • Geldig zolang de voorraad strekt. 
  • Niet combineerbaar met andere acties.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM en inclusief geadviseerde kosten rijklaar maken.
  • *De Sport Edition geldt voor het voorgaande model C-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart