Tel. 0800 - 936 746 5

A-Klasse Upgrade Editions


De nieuwe A-Klasse staat in onze showrooms. Van het voorgaande model zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de A-Klasse Upgrade Edition. Het mooie aan deze voorraadmodellen is dat u zo lang de voorraad strekt extra veel voordeel op de optiepakketten heeft. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.137,-. De A-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Particulier

Voor de A-Klasse Upgrade Edition kunt u het Businesspakket zonder meerprijs upgraden naar het Ambitionpakket. Of krijg voor de prijs van het Ambitionpakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Prestigepakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.


>> Bekijk de renteactie

>> A-Klasse prijslijst


Zakelijk

Speciaal voor zakelijke rijders zijn er ook Upgrade Editions beschikbaar op basis van de Business Solutions modellen. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. Tot 30 september 2018 kunt u op de A-Klasse Upgrade Edition het Business Solutionpakket zonder meerprijs upgraden naar het Business Solution Pluspakket. Of krijg voor de prijs van het Business Solution Pluspakket de inhoud van het zeer rijk uitgeruste Business Solution AMGpakket. Bekijk alle details van de pakketten en het rekenvoorbeeld hieronder.


> Bekijk de renteactie