Speciaal voor u ingekocht: De GLA Business Solutions én de CLA


De Mercedes-Benz GLA Business Solution AMG Limited - met meer dan € 8.800,- voordeel!

  


Als het om nieuwsgierigheid en de lust naar avontuur gaat, is de GLA een echte alleskunner. Kies voor de perfecte combinatie tussen sportief en avontuurlijk met de GLA Business Solution AMG Limited. De meest compacte allrounder van zijn klasse! Nu bij Wensink Mercedes-Benz standaard extra rijk uitgerust en dat zeer aantrekkelijke geprijsd. De GLA Business Solution AMG Limited heeft een reguliere prijs van € 48.808,-. Echter profiteert u tijdelijk van de Limited prijs (fiscale waarde) van € 39.995,-, dat is meer dan € 8.800,- voordeel!


Klik hier voor de voorraad


Hiermee beschikt u onder meer over de volgende extra's:

  • AMG in- en exterieur
  • Lederen stuurwiel
  • Navigatiesysteem
  • Lichtmetalen velgen 
  • Achteruitrijcamera en regensensor
  • Cruise control
  • Remote Control
  • Bluetooth telefoonintegratie 


De dynamische designlijnen stralen pure voorwaartse drang uit. Exclusieve designhighlights van de GLA zijn bijvoorbeeld de bodembeschermingsplaat met rillenpatroon en de powerdomes op de motorkap. Het klinkt heel opwindend. En ziet er nog beter uit. U profiteert bij aanschaf van een GLA Business Solution AMG Limited bovendien van extra veel inruilvoordeel! 


CLA – Wij bieden u de ruimte voor de béste deal - oplopend voordeel tot € 7.000,-!

De CLA is ontworpen om perfect aan te sluiten op uw lifestyle. Met een glanzende diamond grille, gespierde schouders en een brede achterzijde zijn alle blikken op hem gericht. Wensink Mercedes-Benz biedt u nu de ruimte voor de béste deal. Wij hebben nu 35 CLA’s alvast geregistreerd. U profiteert van oplopend voordeel tot € 7.000,-!  Wees er snel bij!


Klik hier voor de voorraad
Wat is uw auto waard?

Nieuwsgierig naar wat uw huidige auto op dit moment waard is? Wij taxeren uw auto en ontvang bij Wensink de béste deal!


Ontdek de waarde van uw auto


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart