• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Wensink Back-in-Business weken

Profiteer nú van zéér scherp geprijsde voorraadmodellen én leuke extra’s

De herfst is in volle gang. En we zijn helemaal Back-in-Business! Ook in de maand oktober bieden wij u wel héél aantrekkelijke voordelen over vele modellen. Denk daarbij aan met name de EQC én de C-Klasse. Uitstekende zakelijke auto’s en nu ook nog eens zéér scherp geprijsd en voorzien van leuke extra’s. Dit is uw kans om ‘zaken te doen’ en ook nog eens direct weg te rijden in de auto van uw dromen en dat met aangenaam voordeel!

Direct proefrijden

De nieuwe EQC met GRATIS wallbox + installatie (t.w.v. € 2.150,- incl. BTW)

De nieuwe EQC brengt elektrisch rijden naar een nieuw niveau. Dankzij zijn indrukwekkende actieradius, uitgebreide laadmogelijkheden en maximale veiligheid brengt de EQC elektrisch rijden naar een nieuw niveau. Tijdens de Back in Business Weken bij Wensink bieden wij u bij aankoop van een EQC uit voorraad nu een GRATIS wallbox + installatie t.w.v. € 2.150,- (incl. BTW)! 

Ontdek óók onze Plug-In-Hybrid modellen! Nu met gratis Wallbox en installatie!
*Vraag uw verkoopadviseur naar deze actie.

Back in Business mét de C-Klasse Estate en Limousine Business Solution

Dynamiek is een instelling. Nooit op je lauweren rusten, maar steeds weer opnieuw je innovatiekracht bewijzen. Ontdek de C-Klasse Limousine en Estate Business Solutions

Wensink biedt u een ruime voorraad en uiteraard zeer scherp geprijsd
Tijdens de Back in Business Weken profiteert u tevens van:

  • 1 jaar EXTRA garantie
  • Ook bieden wij u de speciale 2,99% rente-actie op uw financiering

De nieuwe GLB én GLA - ontdek de meest compacte SUV's van Mercedes

Kiest u voor klasse in een overtreffende trap. Kiest u voor een compacte SUV, zeer rijk uitgerust en ook nog eens scherp geprijsd. Kies dan voor de GLB (de SUV-uitvoering van de B-Klasse) of GLA (de SUV-uitvoering van de A-Klasse. Beide direct uit voorraad leverbaar en ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd.

Rij nu de nieuwe A-Klasse - zeer compact, rijk uitgerust én scherp geprijsd

 De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat de nieuwe A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment.


Private lease - Autorijden zónder zorgen

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Een auto die u volledig volgens uw wensen configureert, maar waar u géén spaargeld aan hoeft te besteden.

U weet precies wat uw Mercedes-Benz maandelijks kost. In het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. U betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes, wij zorgen dat alles voor het rijden met uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is.

 

Waar bent u naar op zoek?