Aangenaam de zomer in.

Nú met Aangename Op Vakantie Deals!

De zomer en de zomervakantie in het bijzonder zijn in aantocht. Tijd om te ontspannen en om er weer op uit te gaan. We krijgen meer vrijheid en mogen op vakantie. Dan is de auto dé oplossing. Ontdek de mooiste plekjes en dat ook nog eens in uw nieuwe Mercedes-Benz.

Bekijk onze voorraad

 

Bij Wensink bieden wij u nú zéér Aangename Op Vakantie Deals. Bespaar vele duizenden euro’s op een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad!

 

B-Klasse

 

C-Klasse Coupé

 

C-Klasse Estate

 

CLA-Klasse Coupé

 

E-Klasse Estate

 


Zoek uw nieuwe Mercedes-Benz

 

Wij zijn op zoek naar uw auto!

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is en wat u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe? Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres! Wij zijn nl. op zoek naar uw auto, taxeren hem direct en maken voor u de béste deal!

Private lease - Autorijden zónder zorgen.

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Een auto die u volledig volgens uw wensen configureert, maar waar u géén spaargeld aan hoeft te besteden.

U weet precies wat uw Mercedes-Benz maandelijks kost. In het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. U betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes, wij zorgen dat alles voor het rijden met uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is.

  • Rij de A-Klasse Hatchback al v.a. € 399,- p.m.
  • Rij de A-Klasse Limousine al v.a. € 499,- p.m.
  • Rij de B-Klasse al v.a. € 409,- p.m.
  • Rij de GLA al v.a. € 599,- p.m.
  • Rij de CLA al v.a. € 519,- p.m.
  • Rij de CLA Shooting Brake al v.a. € 539,- p.m.
  • Rij de C-Klasse Limousine als v.a. € 649,- p.m.
  • Rij de C-Klasse Estate v.a. € 669,-
*Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden!

Oók vele occasions zéér scherp geprijsd

Bent u op zoek naar een mooie occasion. Eén met weinig kilometers en ook nog eens met aangenaam veel (zomer)voordeel? Wensink biedt u een zeer ruime voorraad en altijd scherp geprijsd! Kijk, Kies, en Koop!

Aangenaam onderhoud. En dat voor een vast, laag maandbedrag

Oók voor onderhoud bent u uiteraard bij Wensink aan het juiste adres. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor periodiek onderhoud en dat voor een vast, laag bedrag per maand. Denk daarbij o.a. aan een Wensink Pitstop-contract. Voor € 7,50 per maand nemen we de APK-keuring, een zomer- en wintercheck, de aircocheck en -reiniging voor onze rekening én vullen we de vloeistoffen van uw auto bij. Daarnaast mag u eens per maand op zaterdag uw auto wassen in één van onze wasstraten! Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden. Zo bent u dus zeker van periodiek onderhoud en dat voor een vast, laag maandbedrag!


Komt naar onze showroom en maak daar uw Aangename Op Vakantie Deal!

Deze speciale actie loopt t/m 30 juni a.s. Vraag uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad en voorwaarden!


 

Waar bent u naar op zoek?