Acties bij Wensink


Stiekem houden we er allemaal van: acties. Ook als het gaat om het kopen, leasen of financieren van een Mercedes-Benz. Daarom bedenken wij van tijd tot tijd leuke voordelen waarvan u kan profiteren. Neem een kijkje in de menubalk aan de linkerzijde van deze pagina en ontdek onze nieuwste acties!


A-, B-Klasse of CLA Privélease

Nu zeer scherpe Privélease tarieven voor de Mercedes-Benz A-Klasse, de B-Klasse en de CLA bij Wensink Mercedes-Benz.

Lees meer

A180d Business Solution Limited

Lees meer

Business Solution Upgrade Editions

Lees meer

C-Klasse Cabriolet en Coupé Night Edition

De C-Klasse Cabriolet en C-Klasse Coupé zijn nu tijdelijk leverbaar met het Night Edition pakket. Zo maakt u uw Mercedes-Benz nóg sprekender!

Lees meer

Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse uit voorraad? Wensink biedt u een upgrade op een optiepakket op een nieuwe C-Klasse voor..

Lees meer

Lease aanbieding A-Klasse Business Solution

Profiteer tijdelijk van een superscherp lease-aanbod op de Mercedes-Benz A Klasse Business Solution! Zo rijdt u de business solution al vanaf..

Lees meer

Ontdek de GLC Sport Edition

Lees meer

ReadyToGo check

Met ReadyToGo kunt u in alle veiligheid en met een gerust gevoel de weg op. Wij checken uw auto namelijk op 21 vitale punten voor €49,95 en een..

Lees meer

Sport Editions

Lees meer

Super Demo Deals

We hebben diverse company cars met veel voordeel. Maak een proefrit, bespaar duizenden euro's en rij direct weg! Ontdek hier welke modellen..

Lees meer


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart