Acties bij Wensink


Stiekem houden we er allemaal van: acties. Ook als het gaat om het kopen, leasen of financieren van een Mercedes-Benz. Daarom bedenken wij van tijd tot tijd leuke voordelen waarvan u kan profiteren. Neem een kijkje in de menubalk aan de linkerzijde van deze pagina en ontdek onze nieuwste acties!


De GLA Business Solutions én de CLA

Speciaal voor u ingekocht, profiteer snel van het voordeel!

Lees meer

Wensink Mega Voorraad Deals

Uw nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Want tot en met 31 december 2019 presenteren wij de Wensink Mega..

Lees meer

C-Klasse voorraad-actie

Rijd een rijk uitgeruste Mercedes-Benz C-Klasse uit voorraad en ontvang alle opties gratis!* Uw voordeel kan oplopen tot wel € 15.000,-!

Lees meer

De nieuwe B-Klasse vanaf € 419,- p/m in Privélease*

De nieuwe B-Klasse met Privélease is op alle vlakken een interessant keuze. Vanaf € 419,- per maand rijdt u met een nieuwe B-Klasse.

Lees meer

Privélease actie CLA en A-Klasse

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand uw nieuwe CLA Private Lease Edition en de nieuwe A-Klasse, extra voordelig!

Lees meer

Ontdek de GLC Sport Edition

Ondek de GLC Sport Edition! Nu beschikbaar met een voordeel oplopend tot € 10.000. Bekijk snel onze voorraad of reserveer uw proefrit!

Lees meer

ReadyToGo check

Met ReadyToGo kunt u in alle veiligheid en met een gerust gevoel de weg op. Wij checken uw auto namelijk op 21 vitale punten voor €49,95 en een..

Lees meer


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart