Acties bij Wensink


Stiekem houden we er allemaal van: acties. Ook als het gaat om het kopen, leasen of financieren van een Mercedes-Benz. Daarom bedenken wij van tijd tot tijd leuke voordelen waarvan u kan profiteren. Neem een kijkje in de menubalk aan de linkerzijde van deze pagina en ontdek onze nieuwste acties!


A 180 d Business Solution Limited

Van de A-Klasse Business Solution is tijdelijk een Limited versie beschikbaar. Verkrijgbaar vanaf € 32.995 (netto bijtelling € 247,- p/m)!..

Lees meer

A-Klasse Launch Edition

De A-Klasse en A-Klasse Limousine A 180 d en A 220 zijn t/m 30 juni 2019 te bestellen als rijk uitgeruste Launch Editions.

Lees meer

CLA Sport Edition Limited

De CLA Sport Edition Limited Coupé is al leverbaar vanaf 36.995,- en de CLA Shooting Brake Sport Edition Limited vanaf 37.495,- Beide met veel..

Lees meer

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een Mercedes-Benz hebben wij een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar nog verder te..

Lees meer

Experience Day Wensink Mercedes-Benz Groningen

Bezoek Wensink Mercedes-Benz Groningen op zaterdag 6 juli aanstaande tijdens de Experience Day! Ervaar alle modellen en profiteer van hoge..

Lees meer

GLA Private Lease Edition

Met privé lease rijdt u voor een vast bedrag per maand uw splinternieuwe Mercedes GLA Private Lease Edition, inclusief vaste kosten die daarbij..

Lees meer

Lease aanbieding A-Klasse Business Solution

Profiteer tijdelijk van een superscherp lease-aanbod op de Mercedes-Benz A Klasse Business Solution! Zo rijdt u de business solution al vanaf..

Lees meer

Occasion actie 5,49% rente

T/m 30 juni 2019 profiteert u bij Mercedes-Benz Financial Services van een speciale rente-actie van 5,49% op een gebruikte Mercedes-Benz...

Lees meer

Ontdek de GLC Sport Edition

Ondek de GLC Sport Edition! Nu beschikbaar met een voordeel oplopend tot € 10.000. Bekijk snel onze voorraad of reserveer uw proefrit!

Lees meer

Privélease actie CLa en A-Klasse

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand uw nieuwe CLA Private Lease Edition en de nieuwe A-Klasse, extra voordelig!

Lees meer

ReadyToGo check

Met ReadyToGo kunt u in alle veiligheid en met een gerust gevoel de weg op. Wij checken uw auto namelijk op 21 vitale punten voor €49,95 en een..

Lees meer

Taxi-actie

Een tijdelijk extra aantrekkelijk aanbod voor taxi-ondernemers: Financier tegen 2,99% rente inclusief 4 jaar garantie! Nu bij Wensink..

Lees meer


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart