• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

SterOccasion

Voordat we een gebruikte auto een SterOccasion mogen noemen, ondergaat hij een serie strenge testen. Alle onderdelen van de wagen worden streng gecontroleerd en zo nodig vervangen door originele, nieuwe parts. Daarnaast moet de auto aan een tal van kwalificaties voldoen, waardoor u geniet van de meeste voordelen die u ooit bij een gebruikte auto zult zien. Lees verder op deze pagina en leer alles over onze SterOccasions!


De tien zekerheden van een SterOccasion

We kunnen het bijna niet vaak genoeg zeggen: een SterOccasion biedt de meeste zekerheid die u in een gebruikte personenauto kan vinden. Hoe kan dit? Heel simpel. We verzorgen u van de tien zekerheden van een SterOccasion:

 • Garantie tot 24 maanden;
  Elke SterOccasion wordt geleverd met garantie. Deze garantie loopt van zes maanden tot 24 maanden. Hoeveel garantie u ontvangt, hangt af van de leeftijd en kilometerstand van de auto. Lees onderaan deze pagina meer over de garantievormen.
 • Mobiliteitsgarantie, 24 uur per dag;
  Wensink staat op elk moment van elke dag voor u klaar voor reparaties. Duurt een reparatie langer dan 24 uur, dan krijgt u gewoon een vervangende auto. Kortom: u zit geen dag zonder vervoer.
 • Gegarandeerde kilometerstand;
  Van een SterOccasion bij Wensink bent u zeker dat de kilometerstand juist is. De kilometerstand van elke occasion wordt namelijk gecheckt bij de stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor weet u 100% zeker dat het getal op uw kilometerteller ook daadwerkelijk de gereden afstand is.
 • Openheid over de onderhoudshistorie;
  Er bestaat geen enkele SterOccasion met een grijs verleden. De onderhoudshistorie wordt door ons namelijk altijd gecontroleerd. Daarom bent u bij de aanschaf van een SterOccasion verzekerd van een auto die enkel onderhoud heeft genoten volgens de strenge fabrieksvoorschriften van Mercedes.
 • Mercedes-Benz kwaliteitsstandaard;
  Het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen zoals remblokken en banden hoort bij het normale onderhoud van een SterOccasion personenauto en valt daarom niet onder de garantie. Het kan echter gebeuren dat er gedurende de eerste 10.000 kilometer (gereden binnen het eerste jaar), toch slijtagegevoelige onderdelen vervangen moeten worden. In dat geval zijn de kosten van vervanging voor onze rekening. Deze kwaliteitsstandaard biedt u dus extra zekerheid. Aangenaam!
 • Uw toekomstige auto is proefritklaar;
  Elke SterOccasion wordt gepresenteerd in topconditie. De auto's staan dus klaar voor een proefrit! En hiermee bedoelen we geen rondje om ons pand, maar een serieuze rit. Kom gerust langs in onze dichtstbijzijnde vestiging!
 • Originele onderdelen;
  Tijdens alle onderhoud en reparatie maken wij enkel gebruik van originele onderdelen. Uw auto blijft daarom gedurende zijn hele leven 100% Mercedes. Daarnaast kunnen we u de zekerheid geven van de topkwaliteit die alleen echte Mercedes-onderdelen siert.
 • Omruilgarantie;
  Zelfs voor zeer onwaarschijnlijke situaties bieden wij u zekerheid. Ondanks de professionaliteit van onze vakbekwame monteurs, bestaan er heel soms technische mankementen die tussen onze vingers door zijn geglipt. Wanneer we deze mankementen niet op kunnen lossen, geven wij u de mogelijkheid om uw auto om te ruilen voor een andere beschikbare SterOccasion. Dat is wel zo eerlijk.
 • Overal service;
  De titel van deze zekerheid zegt het al: wij bieden u overal in Nederland service.
 • Verzekering en financiering.
  Bij Wensink kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook de verzekering en eventuele financiering kunt u gerust in onze handen leggen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!


Garantie

Elke Mercedes-Benz Steroccasion wordt geleverd met garantie. Er bestaan drie verschillende garantiecategorieën. De categorie waar uw toekomstige auto onder valt, is afhankelijk van een aantal factoren zoals leeftijd en kilometerstand:

 • 24 maanden SterOccasion garantie;
  Deze garantie geldt voor gebruikte personenauto's die maximaal één jaar oud zijn en maximaal 35.000 kilometer hebben gereden. Dit zijn zeer jonge gebruikte auto’s, die bijvoorbeeld door ons of de fabriek als demonstratieauto zijn ingezet. Deze auto’s zijn het beste alternatief voor een nieuwe Mercedes-Benz.
 • 12 maanden SterOccasion garantie;
  Deze garantie geldt voor gebruikte personenauto's die maximaal vijf jaar oud zijn en maximaal 175.000 kilometer hebben gereden. Deze auto's zijn alle nog steeds kerngezond. U kan hier met gemak nog jarenlang in rijden.
 • 6 maanden SterOccasion garantie.
  Deze garantie geldt voor gebruikte personenauto’s die maximaal acht jaar oud zijn en maximaal 200.000 kilometer hebben gereden. Deze auto’s zijn de beste keuze voor mensen die met een beperkt budget toch een Mercedes-Benz willen rijden.


Bent u overtuigd van de voordelen en zekerheden van Mercedes-Benz SterOccasions? Of wilt u ze gewoon eens in het echt komen bekijken? Kom dan snel langs in onze dichtstbijzijnde vestiging! Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag. Aangenaam!

 

Waar bent u naar op zoek?