• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz V-Klasse

De V-Klasse biedt plaats aan 8 personen. Perfect voor een groot gezin of voor zakelijk gebruik. Hij is uitstekend geschikt voor zowel personen- als goederenvervoer omdat de stoelen achter in een handomdraai kunnen worden verwijderd. Het uiterlijk straalt zowel luxe als sportiviteit uit: lederen bekleding, verchroomde sierelementen, maar ook 19 inch velgen en sportpedalen. Ten slotte is de V-Klasse ook bijzonder praktisch door bijvoorbeeld de 360 gradencamera.

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

  MBUX

  9G-Tronic

  360°-camera

Levensgroot.

De V-Klasse imponeert op het eerste gezicht, en ook na vele duizenden kilometers. Gezinnen, zakenlieden en vrijetijdsavonturiers maar ook shuttle-passagiers. Bijvoorbeeld door het krachtige exterieur, dat met het nightpakket nog nadrukkelijker tot uiting komt. Het ergonomische, variabele interieurconcept, intelligente assistentie- en veiligheidssystemen alsmede het nieuwe multimediasysteem MBUX voldoen aan de strengste eisen. Net als de aandrijving van de V-klasse: Door de efficiënte, krachtige motoren en de automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit een belevenis.


Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

 

Waar bent u naar op zoek?