Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

De S-Klasse was al de maatstaf onder de limousines, maar doet hier nog eens een schepje bovenop. Mercedes-Benz heeft zijn vlaggenschip verregaand vernieuwd en onderstreept zijn rol als technologisch innovator met nieuwe motoren en baanbrekende technologieën. Met nieuwe en doorontwikkelde rijassistentiefuncties zet de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse bovendien de volgende stap richting autonoom rijden.

 

Plan uw proefritVraag inruilvoorstel aanVraag informatie aan

Vindt uw S-Klasse

 

  Head-up display

  DYNAMIC SELECT

  MAGIC BODY CONTROL

Ontdek de fascinerende eigenschappen van het model.

Bij de S-Klasse Limousine worden werk en lifestyle op hoog niveau met elkaar verenigd. De kwalitatief hoogstaande afwerking van de materialen en de ambiance in het interieur voldoen aan de hoge verwachtingen die aan een luxe limousine worden gesteld. Bovendien behoren technische innovaties die nooit eerder in een auto zijn toegepast, tot het standaard DNA van een S-Klasse.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

S-Klasse Cabriolet

Laat u verleiden door de achterzijde van de nieuwe S-Klasse Cabriolet.

S-Klasse Coupé

Laat u verleiden door de achterzijde van de nieuwe S-Klasse Coupé. De nie..

 

Waar bent u naar op zoek?