• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

De S-Klasse was al de maatstaf onder de limousines, maar doet hier nog eens een schepje bovenop. Mercedes-Benz heeft zijn vlaggenschip verregaand vernieuwd en onderstreept zijn rol als technologisch innovator met nieuwe motoren en baanbrekende technologieën. Met nieuwe en doorontwikkelde rijassistentiefuncties zet de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse bovendien de volgende stap richting autonoom rijden. Met trots presenteren wij de nieuwe S-Klasse Limousine  in onze showroom in Zwolle, Arnhem, Apeldoorn en Groningen.
Later zal de S-Klasse in meerdere showrooms te bewonderen zijn.

Bent u geïnteresseerd, wilt u de nieuwe S-Klasse bewonderen? Dat kan! Vraag hieronder informatie aan en laat uw gegevens achter.
Wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Ontdek de nieuwe S-Klasse Limousine. Cares for what matters.Vraag informatie aan   

    

  3D-BESTUURDERSDISPLAY

  KEYLESS GO

  DIGITAL LIGHT

Cares for what matters

Bij de nieuwe S-Klasse staan wezenlijke zaken zoals unieke comfort- en veiligheidstechnologieën in het middelpunt. Technologieën waarop u kunt vertrouwen, ongeacht of u de bestuurder bent of als passagier achterin. Het geavanceerde bedieningsconcept MBUX zorgt in combinatie met luxueuze materialen voor een rijervaring als nooit tevoren.

In december hopen wij u de nieuwe S-Klasse te presenteren in onze showrooms. Bent u geïnteresseerd, laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard proberen wij - wanneer gevraagd - uw proefrit zo spoedig mogelijk te plannen.

Digitale cockpit

Luistert naar u. Denkt mee. En anticipeert.

Ontdek een intuïtieve rijervaring op topniveau. Het grote head-up display in de voorruit zorgt voor ultramoderne weergavetechnologie in uw blikveld. Deze augmented reality-weergave wordt aangevuld door een innovatief dashboard met een 3D-beeldscherm. Voor de bediening kunt u natuurlijke spraak of het centrale oled-touchbeeldscherm gebruiken. Het intelligente infotainmentsysteem MBUX daarentegen leert u steeds beter kennen en leert daarbij eveneens om met u mee te denken.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Uitgelichte voorraad huidige S-Klasse

 
 

Waar bent u naar op zoek?