Mercedes-Benz GLB

De nieuwe Mercedes-Benz GLB is te verkrijgen vanaf €50.790,-. De GLB is de meest veelzijdige compacte SUV die Mercedes-Benz ooit heeft gebouwd. Krachtige proporties met een korte overhang voor en achter, een design met offroad-kenmerken en optioneel vierwielaandrijving 4MATIC en een speciaal offroad-licht dat bij lage snelheden helpt bij het herkennen van obstakels vlak voor de auto. Een ruime gezinsauto: optioneel wordt de GLB als eerste Mercedes-Benz in dit segment geleverd als zevenzitter. 

 

Plan uw proefritVraag inruilvoorstel aanVraag informatie aan

Vindt uw GLB

 

  MBUX

  Bagageruimte tot 1.805 liter

  Leverbaar in 6 motoren

Alle ruimte voor avontuur: maximaal zeven zitplaatsen.

Tot de comfortdetails op de derde zitrij behoren twee bekerhouders tussen de stoelen en twee opbergvakken met een rubber inzetstuk aan de linker- en rechterzijde van de bagageruimte, beide met usb-aansluiting. De stoelen kunnen in de bagageruimtebodem worden verzonken om de bagageruimte te vergroten.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

 

Waar bent u naar op zoek?