• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz GLA

De nieuwe Mercedes-Benz GLA. Het veelzijdige karakter komt vergeleken met het vorige model nog duidelijker tot uiting. De nieuwe GLA zet een verdere stap op veiligheidsgebied dankzij de rijassistentiesystemen met coöperatieve ondersteuning van de bestuurder. De uitgebreide functies van het rijassistentiepakket omvatten bijvoorbeeld de afslagfunctie, de noodrijbaanfunctie, de uitstapwaarschuwingsfunctie bij naderende fietsers of voertuigen alsmede voetgangerswaarschuwing bij zebrapad. De GLA kan reageren wanneer de bestuurder niet reageert. De actieve remassistent heeft in veel situaties de taak om met autonoom remmen een botsing te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. 


Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 


Tevens bieden wij u mooie extra’s: 

• GRATIS 1 jaar extra garantie!
• Rente-actie van 2,99% op uw financiering!
• Bij afsluiten van een onderhoudscontract:
    1e jaar onderhoud* GRATIS
    (t.w.v.: ca. € 500, incl. BTW!)
    *o.b.v. max. 15.000 km per jaar
+ € 1.500,- EXTRA inruilpremie op uw huidige auto!

Vind uw GLA

 

  MBUX 

  ENERGIZING-comfortprogramma

  Uitgebreid Rijassistentiepakket

Zelfbewust en dynamisch: het exterieurdesign

De GLA heeft krachtige proporties met korte overhangen voor en achter. De voorzijde gaat subtiel over in de A-stijlen en vervolgens in de visueel compacte greenhouse. Typerend voor de GLA zijn de powerdomes in de motorkap die, samen met de tot 20 inch grote velgen, de zelfbewuste uitstraling versterken.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

 

Waar bent u naar op zoek?