• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz G-Klasse

Een lange tijd geleden hebben de ingenieurs in Graz een heel nieuwe soort DNA ontwikkeld. Het DNA van een terreinwagen. Iconisch inmiddels, robuust en vrijwel onverwoestbaar. Wie gelooft dat de G-Klasse alleen in het terrein in zijn element is, maakt een grote vergissing. Ook op de weg wordt onmiddellijk duidelijk dat de offroader geen compromissen aangaat. Dynamiek en comfort bereiken onderweg een ongekend niveau, terwijl het rijplezier zich in sferen begeeft die een bestuurder van de G-Klasse al kent uit het terrein. 

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

Vind uw G-Klasse

 

  9G-TRONIC

  Actieve spoorassistent

  MULTIBEAM LED

Design dat voor zich spreekt.

Al 40 jaar uniek. Alleen de G-Klasse ziet eruit als een G-Klasse. Niet alleen het exterieur en interieur zijn onmiskenbaar. Dankzij de nieuwe G-manufactuur kunnen ze ook uw eigen persoonlijkheid heel nadrukkelijk weerspiegelen.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

 

Waar bent u naar op zoek?