• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz CLS Coupé

De Mercedes-Benz CLS heeft designgeschiedenis geschreven. En doet dat nu opnieuw. Met een aflopende voorzijde, extreem vlakke koplampen en een sportieve grille wordt het volgende hoofdstuk geschreven. Ook het imposante interieur straalt met de sfeerverlichting met 64 kleuren pure luxe uit. De Mercedes-Benz CLS brengt zijn kracht efficiënt over op het wegdek, terwijl u geniet van puur rijcomfort. Tenslotte maakt Mercedes-Benz Intelligent Drive elke rit niet alleen veilig maar ook uniek.

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

Vind uw CLS

 

  Head-up display

  Multibeam LED

  Rijassistentiepakket plus

Een icoon vindt zichzelf opnieuw uit.

Absoluut uniek, met heel veel ruimte, variabiliteit en comfort. Ondergebracht in een adembenemende coupé. Vanbuiten een designicoon, een stijlicoon vanbinnen. De moderne mix van hoogwaardige materialen, exclusieve kleurencombinaties en fascinerende digitale weergavestijlen zorgt voor een onvergelijkbare ambiance in de CLS.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

 

Waar bent u naar op zoek?