• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Haalt alles eruit wat erin zit. De sportieve, veelzeggende Mercedes-Benz CLA Shooting Brake is opzienbarend, comfortabel en veilig. Uniek maar geen trendvolger. Bij de CLA Shooting Brake is het beste uit twee werelden verenigd: de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een estate. Het front met diamond grille is een ware blikvanger. De stijlvolle designelementen zorgen voor een VIP-interieur. De spannende daklijn leidt het oog naar de achterzijde. 


Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

 

Vind uw CLA

 

  Me Connect

  Draadloos opladen

  Diamond Grill

MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Meer dan deze twee woorden hebt u niet nodig om, net als met uw vrienden, te communiceren met de nieuwe CLA Shooting Brake. Dat kunt u doen met natuurlijke spraak, maar ook zonder woorden, bijvoorbeeld met touch of intuïtieve gebaren.

Dankzij kunstmatige intelligentie kan MBUX uw voorkeuren waarnemen en dingen van u leren, zoals de temperatuur waarbij u zich het prettigst voelt in de auto of wat uw favoriete muziek is. MBUX kan u ook door spraak gestuurd overal naartoe navigeren, en kan u ongetwijfeld ook restaurants aanbevelen die u uitstekend bevallen.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

CLA Coupé

De Mercedes-Benz CLA Coupé ontworpen om perfect aan te sluiten op uw life..

 

Waar bent u naar op zoek?